Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Borsodchemben mennyit keresnek a kezdő vegyészmérnökök és gépészmérnökök? Jól lehet úgy csajozni, ha ott dolgozol ilyet?
Már megint egy értetlen szerencsétlenke, aki azt sem tudja értelmezni, hogy mit válaszolok neki :-(
Írtam, hogy nem is mondhatom el, hogy mit dolgozok! Tehát hiába kérdi meg, nem mondom meg neki! És ez nem befolyásolja a csajozási képességeimet, nem fanyalognak, nem utasítanak el ez miatt ;-)
Nem jó a fizetés sem, és a csajok sem szopnak automatán, ha ott vagy gépész.
Szerintem hanyagold az ilyen gánya cégeket, és keress valami normálisat, ahol az alap 2 milliót is meg lehet keresni, és szabadidőd is van, hogy tudjatok utazgatni.
Mondjuk húzzál külföldre!
Valószínűleg azért fanyalog a csaj mert közben arra gondol: "Csúnya is, nyeszlett is, beszélgetni se lehet vele, de hátha legalább normális állása van."... "Na, gondolhattam volna, hogy jó állása sincs, igazi lúzer. Akkor hagyjuk."
Az rólad mondd el elég sokat, ha az egyetlen, ami vonzóvá tud tenni egy nő szemében az, ha jó cégnél vagy menő állásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!