Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan átlag diplomás nő (pl jogász, tanárnő, andragógus, ápoló, szociális munkás, stb) akinek nem villamos, gépészmérnök, IT-s a párja, hanem csak sima átlag diplomás pasi (és nem is vágynak az előbbiekre)?
Figyelt kérdés
Jó, persze majd jönnek a kommentek, hogy nekem csak orvos a párom, loool...2020. okt. 31. 15:48
11/44 A kérdező kommentje:
10-es. Olvasd el a kerdest ujra ha nem megy mèrnokkent az ertelmezès. Atlagdiplomas nőktől kerdeztem.
2020. okt. 31. 16:12
12/44 anonim válasza:
Én diplomás vagyok de a párom nem. Ennek ellénére is szerelmes vagyok belé.
13/44 A kérdező kommentje:
12-es. Koszi a valaszt. De azert ugye legalabb polgarmester a pasid? :)
2020. okt. 31. 16:15
14/44 anonim válasza:
Hű, kérdező, neked nagyobb beállt az a tévhit, hogy a nők csak a legtehetősebb réteggel jönnek össze, mi?
15/44 anonim válasza:
:)) nem, sőt, a szülei sem milliàrdosok.
16/44 anonim válasza:
"Ha osztalyvezeto ,400 nettoval"
:D))))
Lol, hol keres egy osztályvezető 400nettót? Az igazgató meg gondolom 600 nettót :D
17/44 A kérdező kommentje:
Uncsim kozgazdasz. Es igen, ennyit keres. 420 ezret.
2020. okt. 31. 16:22
18/44 anonim válasza:
16 Én is ezen röhögtem. Én írtam, hogy anglisztikát végzett a párom, és beosztott egy multinál, és ő keres 400 nettót.
19/44 anonim válasza:
Egyszer elterveztem, hogy mivel diplomás szeretnék lenni, csakis diplomás férfit választok magam mellé. Ez tizenévesen volt. Azóta megjött az eszem. 🤷🏻♀️
El kell keserítselek sajnos, nem minden nő pénzéhes, nem mindenki érdekből házasodik. Ez van kisapám.
20/44 anonim válasza:
"6. Os. Kacckacc"
Fölösleges röhögni és irigykedni. Tudod nem minden nőnek olyan diplomája van, mint amiket felsoroltal. Mérnökök is vannak, igaz kevesebben, mint orvosok, jogászok.
Csak az én és párom családjában is több mérnöknő van és egyetemi matek tanárnő. Mert neked csak humán szakra futotta, nem mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!