Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az sem számít egyetlen 25 feletti csinos nőnek sem (rengeteg ilyet ismerek), ha ocsmány, elhízott, randa, trollarcú, törpe stb a pasi, ha az villamos/gépészmérnök vagy mérnökinfós?
Ez egy ilyen dolog, úgyse tudsz ellene tenni. Ha beszoptad, hát beszoptad, ez van.
Az élet nem jó. Sosem volt az.
persze, ez természetes. Pl:
egy ilyen pasi roppant helyes, és ha leszámítjuk mi van rajta, kb ilyesmi van minden csinos nővel.
Nézd, a nőknek elsődlegesen a külső számít. Úgymint: Magasság, izmosság, jóképűség.Ez mellett legyen jól felöltözve és magabiztos legyen. Ez az alap, ebből kell kiindulni.
Majd később.....amikor már szé@kúrtak,10-15 nek széttették a lábukat...utána meg jól megcsalták a macsó pasik őket, esetleg 1-2 gyerekkel nyomorognak albiban vagy épp már mennének el a szülői háztól,de nincs hova, ...ekkor pénzes jómódú hapit keresnek, mégha az külsőre nem is a legideálisabb.
Tudjuk, arra célzol, hogy minden nő ku.rva.
De közben azt is beismered, hogy "minden pasit" csak az érdekel, hogy a nője szép legyen, és nem érdekes, ha csak eltűri a pénzéért cserébe.
Gondolom, téged se érdekelne, ha a csajod szex közben öklendezik, csak hagyja magát, és jól nézzen ki.
Ez neked belső érték? Ez a szerelem?
Ennél még én is szebb vagyok, pedig engem kitiltottak a tükörteremből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!