Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg az sem számít egyetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az sem számít egyetlen 25 feletti csinos nőnek sem (rengeteg ilyet ismerek), ha ocsmány, elhízott, randa, trollarcú, törpe stb a pasi, ha az villamos/gépészmérnök vagy mérnökinfós?

Figyelt kérdés
Random nézegetek faceen ismerősöket, azok ismerőseit is. Ha látok egy nőt, aki normális kinézetre, megnézem az adatlapját. 10 ből 8 esetben a fentebb leírt a pasas (többi az gazdaságis,stb) és borzalmasan néz ki (értem én h a belső szépség---). Ennyire a belsőre mennek a nők, vagy valami más? Ha lehetne, kapásból linkelnék be vagy 70 csinos nők és a slágerszakokon végzett pasiját.
2019. szept. 4. 19:36
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
0%
Mennyire fáj az igazság és mennyire elutasítják :D :D :D pedig mennyi ilyet látni
2019. szept. 4. 20:43
 22/36 A kérdező kommentje:
2019. szept. 4. 20:45
 23/36 anonim ***** válasza:
0%

Ez mi? Wéber Gábor fiatalon?

2019. szept. 4. 20:47
 24/36 anonim ***** válasza:
86%

#22:

Ők egy kedves, összeillő pár, ahol a nő véletlenül sem szép, és a férfi sem ronda. Mérnök, infós, meg a többiek....

Van teneked halvány fogalmad arról, hogy mennyit keres egy fűtésszerelő, egy karosszériás, vagy egy Michelin csillagos szakács? 😱

2019. szept. 4. 20:55
 25/36 A kérdező kommentje:
nem, csak egy viszonylag normálisabb kinézetű gépészmérnök srác és az új párja. De a legtöbb pasi ettől sokkal rondább, de a párjaik hasonlóak mint itt a képen a csaj (persze majd leírják itt, hogy bitangronda a lány is)
2019. szept. 4. 20:55
 26/36 anonim ***** válasza:
0%

Nálam többet az biztos. De hát engem nem nagyon tartanak semmire, sehol. Kivéve ha egy nap felfordulok, akkor apám akkora bulit fog rendezni...

2019. szept. 4. 20:59
 27/36 anonim ***** válasza:
86%

Ha csak ez számít, akkor hogy lehet, hogy léteznek szingli mérnökök? Csak Mert én olyat ismerek.

De igazság szerint győzködjön a fas2om. Igen, minden egyes nő, kivétel nélkül, kizárólag gazdag, tetűronda pasival van együtt, kizárólag a pénzéért.

A külső teljesen lényegtelen, bármilyen ronda lehetsz. Ha van annyi eszed, hogy kegyelem kettessel levelezőn lediplomázz, akkor lesz nőd.

Ezért nem lesz neked se diplomás, se pénzed, se nőd.

Most jó?

2019. szept. 4. 21:07
 28/36 A kérdező kommentje:
Természetesen vannak szingli mérnökök. De több olyan, aki nem túl jó pasi, de a párja szép.
2019. szept. 4. 21:12
 29/36 anonim ***** válasza:
80%
Troll kérdés? Pont telibe sz_rja milyen mérnök vagy, sőt az infóst kerülik is mert "kocka" és nem "menő". Én nem tartom magam ocsmánynak, rendszeresen sportolok, mérnökinfós vagyok, vannak barátaim, hobbijaim stb, egyedül talán az arcommal nem vagyok elégedett, mégsem tetszettem soha egyetlen nőnek sem. Sokkal többre mész ha jóképű és vagány vagy, mintha van akárhány diplomád. (32/F)
2019. szept. 4. 21:36
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

#22: A fotón semmi baj nincs a sráccal. Összeillenek.

Inkább egy ilyen srác ezerszer, mint egy tipikus szépfiú 0 aggyal.

Egy mérnök lány :)

2019. szept. 4. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!