Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan átlag diplomás nő (pl jogász, tanárnő, andragógus, ápoló, szociális munkás, stb) akinek nem villamos, gépészmérnök, IT-s a párja, hanem csak sima átlag diplomás pasi (és nem is vágynak az előbbiekre)?
Figyelt kérdés
Jó, persze majd jönnek a kommentek, hogy nekem csak orvos a párom, loool...2020. okt. 31. 15:48
22/44 anonim válasza:
A férjem IT területen dolgozik. de nem informatikus vagy programozó. Sima IT supportot csinál alkalmazotti pozícióban egy nonprofit szervezetnél akik fogyatékkal élőket támogatnak és nekik segítenek. Én pszichológus vagyok.
23/44 anonim válasza:
A párom közgazdász. Nálunk én vagyok a mérnök. 🙃
24/44 anonim válasza:
Amúgy a mérnöki diploma is átlagdiploma. Szóval nem értem a hasfájásod tárgyát. A phd diploma, az a nem átlag
25/44 anonim válasza:
#24: pszt, nem biztos, hogy a kérdező tudja, hogy mi is az 🤭
26/44 A kérdező kommentje:
Azt nem.mondtam h nem atlag, mert rengeteg olyan is elvegzi aki sik hulye (tudok párat). De anyagilag nem atlag...
2020. okt. 31. 16:44
27/44 anonim válasza:
24 átlag diploma, viszont azok közül az egyik legjobb. Átlagnak is van alja, meg teteje. Már akkor, hogyha egy intervallumként nézzük. Ennyiu erővel minden bsc/ba átlag, viszont van jó és kevésbé jó is.
28/44 A kérdező kommentje:
Pl egy vèdőnő is lehetne atlag.
2020. okt. 31. 17:03
29/44 anonim válasza:
17: 400 ezer még egy sima közgazdásznak is kevés, nem egy osztályvezetőnek. Gondolom ezen röhöt a 16-os
30/44 anonim válasza:
nem'tom, hogy létezik e még ilyen nő...
Én IT-s vagyok, így az összes párom diplomás létére egy mérnökkel járt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!