Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi anyagi okokból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi anyagi okokból kifolyólag csak 40 év felett tud önálló egzisztenciát kialakítani, ebben a korban van még esélye arra hogy komoly párkapcsolata alakuljon ki, esetleg arra hogy családot tudjon alapítani?

Figyelt kérdés
Az illető káros szenvedélyektől mentesen él, nem dohányzik, nem fogyaszt alkoholt, külsőre minden rendben van vele, próbál odafigyelni magára, rendszeresen edz, sportol és emellett környezete is intelligensnek, értelmesnek tartja. Csupán rossz döntések sorozata miatt alakult így az élete.

#Társkeresés, családalapítás
2020. okt. 29. 12:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
19. Azert ritka ha ezy nonek fiatalabb a pasija. 10 bol 9 szer nem igy van
2020. okt. 31. 16:19
 22/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogyne lenne. Én 33 éves nő vagyok, egy embert sem mérek ebben, hiszen magam is egyedül küzdök, tudom milyen nehéz. Elég egy rossz kapcsolat sok éven át és már padlón is vagy minden téren. Nem ítélkezem soha ezen téren.

2022. okt. 24. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!