Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi anyagi okokból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi anyagi okokból kifolyólag csak 40 év felett tud önálló egzisztenciát kialakítani, ebben a korban van még esélye arra hogy komoly párkapcsolata alakuljon ki, esetleg arra hogy családot tudjon alapítani?

Figyelt kérdés
Az illető káros szenvedélyektől mentesen él, nem dohányzik, nem fogyaszt alkoholt, külsőre minden rendben van vele, próbál odafigyelni magára, rendszeresen edz, sportol és emellett környezete is intelligensnek, értelmesnek tartja. Csupán rossz döntések sorozata miatt alakult így az élete.

#Társkeresés, családalapítás
2020. okt. 29. 12:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
30%
Van még esélye, de nem sok.
2020. okt. 29. 12:58
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
Van. Viszont magabiztosabbnak kellene lenned, mert hiába van pénzed, ha ahhoz gyenge jellem párosul. Akkor csak kihasználnak.
2020. okt. 29. 12:59
 3/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. okt. 29. 13:00
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha nem várnád meg, míg 40 leszel, hanem elkezdesz ismerkedni? Egyszerűbb 2-en boldogulni, mint egyedül.
2020. okt. 29. 13:02
 5/22 anonim ***** válasza:
87%
Persze, hogy van még esélye, mivel vannak olyan nők is, akik szintén rossz döntések vagy mások hibája miatt egyedül vannak, de családot szeretnének.
2020. okt. 29. 13:08
 6/22 anonim ***** válasza:
38%
A férfiak számára 40 felett kezdődik az élet! Ha odafigyelsz magadra, és tényleg megteremtesz magadnak egy biztos egzisztenciát, a legjobb huszonéves csajokat is megkaphatod.
2020. okt. 29. 13:09
 7/22 A kérdező kommentje:

30 év felett az önálló egzisztencia megléte alapvető elvárás a nők részéről a férfiakkal szemben. Ezzel teljes mértékben egyet is értek és el is fogadom. De mivel nem rendelkezem még ezzel és 40 éves korom előtt valószínűleg nem fogom tudni ezt elérni ezért írtam ki a kérdést.

De köszönöm a válaszod.

2020. okt. 29. 13:09
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem minden nő vágyik arra, hogy a férfinak mindene meglegyen, amikorra összekerülnek egymással. Miért nem keresel magadhoz való, kevésbé pénzéhes nőt, akivel együtt haladtom szépen előre?
2020. okt. 29. 13:16
 9/22 A kérdező kommentje:

5-ös, 6-os válaszadóknak is köszönöm a válaszokat.

6-os válaszadó hozzászólásához fűzném hogy 20 év korkülönbség már elég soknak tűnik, a generációs különbségek miatt elég nagy szakadék lenne már szerintem a gondolkodásban, életfelfogásban, valamint a kommunikációs csatornákban és annak formáiban. De lehet csak én komplikálom túl.

2020. okt. 29. 13:25
 10/22 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as válaszoló, tudom hogy nem minden nő pénzéhes, nem is feltételezem ezt. Azonban ebben a korban, tehát 30 év felett, a nők is önálló egzisztenciával rendelkeznek és nem szívesen ismerkednek olyan férfival aki még ezt nem tudta megvalósítani, de ahogy írtam ezt meg is értem. Nem nagyon ismerek olyan nőt aki mondjuk ebben a korban is a szüleivel lakik. De persze ettől független ez is előfordulhat de nagyon ritka illetve ha a szüleivel is lakik nem feltétlen egyedülálló. Ha pedig mondjuk saját lakással rendelkező nőröl beszélünk, saját lakás alatt az albérletet is beleértve, ők általában olyan férfiakkal ismerkednek akik szintén legalább ilyen szinten élnek vagyis albérletben vagy saját házban.
2020. okt. 29. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!