Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol, és hogyan keresnél férjet magadnak 40 év felett?

Figyelt kérdés

Szeretem a színes ruhákat. Piros, sárga, eleven kék.

Lehet, hogy ez a baj velem?

2009. dec. 8. 00:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
el kell menni a Benkő feleséget keres című műsorba
2009. dec. 8. 00:28
 2/14 anonim ***** válasza:
Fiatalosnak kell lenni, divatosnak, nem hangoztatni hogy férjet keresel, szórakozni járni, ismerkedni.
2009. dec. 8. 00:32
 3/14 A kérdező kommentje:
Az elsőnek nagyon köszi, de Benkő már majdnem nős.
2009. dec. 8. 00:34
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
sehol, ha eddig nem jutott eszedbe, akkor most már elkéstél.40 fölött meg nem biztos,h túl nyerő a papagáj stílus.
2009. dec. 8. 00:34
 5/14 A kérdező kommentje:

Eszembe jutott, és voltam is házas.

A papagáj egyszerre hordja ezeket a színeket. Én pedig külön-külön.

2009. dec. 8. 00:40
 6/14 anonim ***** válasza:
77%

Hát, szerintem totál semmi baj veled, de biztos a többieknek van igazuk!

Ha a környezetedből nem tudsz, el kell menni klubokba, ilyenek, de szerintem ma már az interneten ismerkedni egyáltalán nem gáz, akár társkeresőn sem.

Ha házasodni akarsz, akkor úgyis magadat kell adnod, nem hiszem, hogy papgáj lennél.

2009. dec. 8. 01:07
 7/14 anonim ***** válasza:
8%

40 felett már inkább ne férjet keress.

Van még rá esélyed, csak kicsi. Olyan 60 éves korodra talán már találhatsz is, ha most elkezded.

2009. dec. 8. 01:21
 8/14 anonim ***** válasza:

Te is leszel 40 év feletti, utolsó (gondolom egy nagyokos 13 éves lehetsz). Ha ennyire leírod a 40 éveseket, fizess nekik nyugdíjat, és ne várd, hogy dolgozzanak és adózzanak, azért, hogy titeket hülyegyerekeket eltartsanak meg a tanulásotokat finanszírozzák. A legaktívabb életkorban vannak, az egész országban ők hordják a vállukon a legnagyobb terheket, és ha elkezdenek kétellkedni magukban, igenis megérdemelnek egy kis biztatást. Iszonyatosan nagy s.egg.fej vagy.

Kedves Kérdező! Szerintem jó dolog az, ha valaki színesen öltözködik, legalább nem az az unalmas tucatember :) Biztos, hogy nem ez a baj Veled, hanem az, hogy rossz helyen keresgélsz. Olyan helyekre kellene eljárnod, ahol magadhoz hasonló, kissé különc emberek vannak. Művészeti klubokba, felolvasóestekre, ezoterikus előadásokra, vagy kezdj el valami hangszeren tanulni, vagy egy új nyelvet, vagy járj kézművesházba, táncházba, esetleg vállalj önkéntes munkát, meg vannak olyan társaságok, baráti körök, akik kirándulásokat szerveznek, ahova idegeneket is várnak, hozzájuk is csatlakozhatsz. Ilyen helyeken egy csomó emberrel meg tudsz ismerkedni. Azért írtam ezeket, mert itt nagyobb számban fordul elő a Te korosztályod is. Az se baj, ha csak szerzel néhány új barátnőt, mert ők be tudnak mutatni ismerős, rokon férfiaknak, eddig ismeretlen társaságokba vezetnek be, szóval az esélyeid egyre nőnek. Lényeg, hogy ne áldozd fel a stílusod a férjkeresés oltárán, ne egy társadalom által elvárt képnek akarj megfelelni, mert úgyis abból lesz a jó férj, aki olyannak fogad el, amilyen valójában vagy.

28/n

2009. dec. 8. 09:55
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem 39 évesen hagytak ott, de nem sokáig "hevertem parlagon". Szerintem ez főleg nyitottság kérdése. Ha valóban kész vagy már egy új párkapcsolatra, akkor az jönni fog. Ha férjet keresel, vagy hibákat magadban, akkor ezzel leszel elfoglalva, miközben lehet, hogy elmegy melletted a lehetőség...

Feldmár András írta valahol, hogy az élet folyamatosan küld felénk színes labdákat. Csakhogy mi egy bizonyos színű labdára várunk, és a többit nem kapjuk el. Valójában észre sem vesszük őket, annyira arra a színre koncentrálunk, amit mi kapni szeretnénk. Így egy idő után előfordulhat, olyan érzésünk lesz, hogy az élettel van a gond, hiszen "nem küld nekünk egyetlen labdát sem". Pedig de. :D :D :D

2009. dec. 8. 10:58
 10/14 A kérdező kommentje:

Az utolsó kettőnek nagyon köszi. Tényleg egy kicsit extrém vagyok, de nem túlzottan azért szerintem. És tényleg az eddigi kapcsolataimban is művészek, és spiriluális érdeklődésű emberek voltak mellettem.

És utolsó, tényleg vannak labdák, amiket nem kapok el, mert úgy látom, hogy túl konszolidáltak. Közben pedig ez csak egy előfeltételezés.

A legnagyobb segítség az, ha felsoroljátok, pontosan milyen helyekre érdemes menni barátkozni 40 felett. Mert az előző kapcsolataimat képzéseken, meg fiataloknak való helyeken ismertem meg. Alig vártam, hogy autonómabb életet élhessek.

Mostanra éppen felneveltem a gyerekemet, és szabadabb vagyok, csak nem tudom, hova lehetne mennem.

Az érzékeny, művelt, de mégis döntőképes, spirituális érdeklődésű, felelősségteljes férfiakat kedvelem.

Nekem két oldalam is van. Nagyon nőies, és nagyon határozott, döntőképes, sokoldalú. Ez a kettősség mostanra kezd bennem eggyé válni, úgy értem tézis, antitézis, szintézis.

Ha van konkrét ötlete valakinek, hova mehetnék ilyen érdeklődéssel, kérjem írja meg.

2009. dec. 8. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!