Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkednél, ha 38-40 körüli férfit keresnél? Hol töltik az ilyen korú férfiak a szabadidejüket?
A kérdésem azokhoz is szól, akiknek ilyen idős párjuk van és nem olyan nagyon régóta vannak együtt, valamint az ilyen korú férfiakhoz is.
Hol töltitek a szabadidőtöket? Hol ismerkedtek?
A huszonéves korosztályt ismerem, tehát most nem tőlük várnék választ.
Előre is köszönöm!
Ahh tudom, téged "ismerlek" :)
Az én kedvenc sportom a horgászat, viszont a vízparton sosem sikerült senkit megismernem, nálam pedig általában fiatalabbak próbálkoznak, de ők nem az eseteim.
A strandokon általában családos emberek vannak.
Szóval fogalmam sincs hol mozognak az egyedülálló vagy akár elvált férfiak :)
Engem észrevesznek, de általában ők is családosak, vagy valóban csak a kapásra összpontosítanak :D
Én fiatalabb vagyok nálad, 22 múltam, lassan 23 leszek. Örülök, hogy végre női horgászt olvasok, nagyon kevesen vagyunk, pedig a legcsodálatosabb sport a világon :)
Nagyon kedves tőled, de én az internetes ismerkedést nagyon elítélem :)
A személyes kapcsolatteremtéssel nincs problémám,ha egyszer rákezdek,az én szám nem áll be, de nem tudom hová kellene mennem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!