Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol, és hogyan keresnél férjet magadnak 40 év felett?
Szeretem a színes ruhákat. Piros, sárga, eleven kék.
Lehet, hogy ez a baj velem?
Köszönöm a 7%-ot.
Mivel javíthatatlan optimista vagyok, megpróbálom kicsit kifejteni:
Kedves kérdező! A leírásodból (sok dologból) látszik, hogy egyáltalán nem vagy könnyű eset.
A mai világot is figyelembe véve tanácsoltam neked, hogy ne férjet keress. Most is ezt tanácsolom.
De végül is felnőtt nő vagy... van eszed is, használd.
Te döntöd el, hogy szeretnél neked való párt hamarosan - vagy szeretnél egy olyan férjet, akit elképzeltél, és aki szerintem kb. 20 év alatt fog összejönni, ha nagyon komolyan és sokat keresed.
Ezen kívül:
"Az érzékeny, művelt, de mégis döntőképes, spirituális érdeklődésű, felelősségteljes férfiakat kedvelem."
Ezek MIND házasok! Vagy boldog kapcsolatban élnek.
Mégis mit gondolsz? Maximum akkor van esélyed, ha megözvegyült. Az meg szerencsére nem sűrűn van, így 40 környékén. 60 környékén már több, az igaz.
Szerintem iratkozz fel ismerkedős oldalakra. Tegyél fel képet és egy normális leírást magadról (amit itt írtál, az pl. kifejezetten ellenjavallt. Egy normális férfi sem fog neked írni erre - legfeljebb, ha valami más miatt nagyon megtetszel neki, és ez ellensúlyozza a szövegedet).
Kedves utolsó. Nem tudod, miért nincs férjem, pedig mint írtam, volt. Látom, nem is érdekel. Ha nem ismered a teljes képet, akkor ne ítélkezz mások felett. Nehéz esetnek tatrasz, vagy sem, van személyiségem, és ki is merem nyitni. Férfiak is vannak, akik illenek hozzám. Ha ilyen személyiséggel én nem vagyok férjnél, akkor olyan férfi is van, aki nem nős.
Köszönöm a válaszodat, és kívánok neked sok sikert a továbbiakban az életben.
Én férfi vagyok, azért szólhatok? :D
Szerintem is tegyél fel képet egy-két ismerkedős oldalra!
Meg egy olyan szöveget, amilyen -szerinted- jól leírja, milyen vagy. Nem látom hátránynak, ha nem légypapír-szerű az írás, és nem vonz oda akárkit. Sőt, ha olyan, hogy első szűrőként működik, az kifejezetten jó. Nem az a cél, hogy népszerű legyél, hanem az, egyetlen egy olyat találj, akivel hosszú távon is együtt tudsz élni.
Magam így találtam meg a mostani páromat, pedig még el sem kezdtem keresni. (Szakítás után voltam, velem szakítottak, még nem dolgoztam fel, akartam adni magamnak egy kis időt. Viszont regisztráltam, nézelődtem, nem is annyira azért, mert akartam volna valakit, csak jó volt látni, hogy nem vagyok egyedül, ez nem valami különleges katasztrófa, hatalmas szégyen, mint akkoriban gondoltam.) Egyik nap rám írt valaki, és kész. Akkor még persze nem tudtam, hogy mára együtt leszünk, de így lett. Semmi "vadászat", meg randik. Engem vadásztak le. :P
Ui.: Amiből levonható az a következtetés is (ha normális pasinak tartom magam, és miért ne?), hogy gyorsnak kell lenned, különben elviszik előled a jó fogást. :D
41/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!