Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mik azok a leggázabb, legmegal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a leggázabb, legmegalázóbb dolgok, amiket eltűrtél a párodnak, de utólag már nagyon bánod? Meg tudnál bocsátani magadnak, amiért hagytad magad megalázni?

Figyelt kérdés
Kort, nemet is, légyszi.
2010. aug. 25. 18:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
Volt egy lány, akinél folyamatosan harcolnom kellett, hogy ne legyek teljesen, hanem csak kicsit alárendelt. Megérte, nagyon szerettem, kölcsönös adok-kapok volt. Sosem bántam meg, ha meg akarnám bánni, meg sem tettem volna... :)
2010. aug. 25. 18:21
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

1. elkezdte kiverni nekem majd abbahagyta és aztmondta, hogy "ajándék tőlem neked" otthon majd csomagold ki.

2. azt mondta, hogy nem kívánja a szexet erre benyitok a szobába és ott maszturbál

3. idősebbnek hazudtatott mint ami valójában voltam ( 25, 17 helyett )

4. amikor sose feküdt le velem és hazugságokkal áltatott

5. amikor mindennap írtam levelet neki és a 86. levélnél meg amikor mérgesebb volt, kijelentette, hogy elege van a hülye leveleimből.

17 éves voltam és az első szerelmemről beszéltem. 2 évig tartott de egy életre bennem marad.

Feldolgozni feldolgoztam kb 4 év után. de nehezen. Azóta úgy átlátom a dolgokat és már csaj őt sajnálom, magammal pedig semmi problémám sincs, hiszen kisebb voltam tapasztalatlanabb és legutolsósorban szerelmes amit sose viszonoztak.

és amúgy is egy kövér disznó volt és nem hiszem, hogy bárki is hozzányúlna. egy 23 éves csaj ha már egy 17 évessel kezd ki az már tényleg gáz:DDD

ennyit rólam :)

25F :D

2010. aug. 25. 18:25
 3/16 A kérdező kommentje:

1. eltűrtem, hogy lépten-nyomon hangosan fingorászott (büdöset), nyilvános helyen is, pl. a villamoson;

2. eltűrtem, hogy mindezt a haverjával kettesben művelte a jelenlétemben, és annak az ocsmánykodásait is elviseltem;

3. eltűrtem, hogy még egy BKV-jegyre is sajnálta a pénzt, és egyszer a Budafoki úttól Zugló vasútállomásig gyalogoltatott;

4. eltűrtem, hogy sokat piált, és volt, hogy társaságban kellemetlen helyzetbe hozott;

5. eltűrtem, hogy formálni akart, meg akart változtatni, nem fogadott el olyannak, amilyen vagyok;

6. eltűrtem, hogy folyton az exéről pofázott, hogy vele mit és hogyan csinált.

Hát, jó nagy hülye voltam. Még nem nagyon sikerült megbocsátanom magamnak. De igyekszem.

2010. aug. 25. 18:30
 4/16 anonim ***** válasza:
33%
én beleszartam a csajom köldökébe és szétcsapkodtam rozsdás camping bicikli-lánccal.............azt mondta megbánta.........de én láttam,h élvezte
2010. aug. 25. 18:44
 5/16 anonim ***** válasza:
28%

hát kedves kérdező. nem tudom hogy normális pasi ezek után járna-e veled.

mert sok mindent elmondanak az emberről az exei...

ezen felül önbecsülésed sincs.

22F

2010. aug. 25. 18:53
 6/16 A kérdező kommentje:

Igen, részben igazad van, sok mindent elmondanak az exek.

DE!

Inkább úgy mondanám, hogy AKKOR nem volt önbecsülésem. Azóta sok idő telt el. Változnak az emberek.

2010. aug. 25. 18:54
 7/16 A kérdező kommentje:
Egyébként nem kritikát, elmarasztalást kértem, hanem hogy itt írja le mindenki a gáz élményeit, ha szeretné.
2010. aug. 25. 18:55
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
nyugodj meg kedves kérdező nem agy egy bolond csaj vagy ilyenek h eltűrted, biztos avgyk benne hogy akárkinek te sem tűrted volna el, valószínűleg nagyon szerelmes voltál és ezek mellett a nagy rózsaszín felhő elvakított....
2010. aug. 25. 19:05
 9/16 anonim ***** válasza:
90%
megalázó dolgok nem voltak sosem, a fiu nagyon szeret még mindig, én is öt, sosem hibáztatam szinte semiért, söt minden hibát magamra kentem =) az egyetlen dolog ami bánt hogy amikor szomoru voltam vagy sirtam ö elmenekült, tudom azért mert annyira szeretet hogy nem birt szomorunak látni, de fáj hogy azért szakitot velem hogy miata több könyt ne hulasak, és fáj hogy a vad idegen megvigasztal és melletem van amikor szomoru vagyok az exem meg elmenekült, de nem haragszok semiért, met szeretem=(
2010. aug. 25. 19:09
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Eltűrtem, hogy 4 évig szórakozott velem, hol jártunk(de megcsalt többször is) hol nem jártunk csak kavartunk, mindig szerettem szerelemből, de ő csak szexet akart, mikor én próbáltam megemberelni magam és rá sem nézni (úgy) próbáltam barátként tekinteni rá, elhitette velem pár napig h tudunk barátok lenni aztán kezdtem újra bízni benne és leitatott és egy sikátorba + egy disz wc jében meg akart.... de szerencsére azért annyira nem sikerült leitatnia, hogy úgy részegen lefeküdjek vele és ott is elsírtammagam és kértem , hgy legyünk együtt újra és megaláztam magam részegen sírva mert szinte könyörögtem neki+ szerelmet vallottam annak ellenére,hogy teljesen lenézett eltűrtem, hogy nyílt kapcsolatot akart, eltűrtem, hogy szinte soha nem keresett akkor sem mikor jártunk, nem is foglalkozott velem, mindig csak én, eltűrtem, hogy kibeszélt, megszégyenített mások előtt,eltűrtem, hogy a guminőjének használt(amikor enm volt más jó voltam én) eltűrtem, hogy miutűán velem volt elkezdett olyan lányokról áradozni akikkel össze akar jönni és még sok sok sok dolog.....de már megerősödött a lelkem...
2010. aug. 25. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!