Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legrondább/legmegalázóbb szó amit rátok használt a párotok vagy ti mondtátok rá mérgetekben?
Egyszer mondta hogy "hülye p...csa" utána egy hétig nem látott...nem érdekelt sem a bocsánatkérése, sem semmi...
Aztán adtam egy esélyt neki...megbeszéltük a dolgokat, azóta egy rossz szava nem volt rám.
Ezt fontosnak tartom, ha mérgesek vagyunk se mondjon két ember akik szeretik egymást egymásnak mindenfélét...Fontos a tisztelet...ha az nincs megette a fene az egészet...
Egyszer mondtam neki hogy menjen ide-oda...de akkor volt okom rá. Persze nem kellett volna mondanom. Természetesen bocsánatot kértem és vigyázok a számra azóta:)
Én mondtam a páromra hogy büdös qrwa. Még nem váltunk el, de az éjszakáit már a barátjánál tölti!!!
Ja, amugy 1 háztartásban élünk, a házunkat még nem adtuk el. Természetesen külön szobában alszunk, de akkor is!!!
"ennyit értél, egy hülye kis rib@nc vagy" - az exem mondta mikor szakítottam vele, mert úgy éreztem, hogy csak du**i vagyok jó neki..
"semmivel nem vagy különb mint egy útszéli kurv@" - a barátom ordította egy buliba mikor felkért egy srác és táncoltam vele,de más semmi nem történt...
egy semmirekellő ribanc vagy !!!
elmondom, jólesett... :S
Mondtam a barátnőmnek ,hogy "egy büdös kurv* vagy" és megérdemelte mert megcsalt és utána csak annyit mondott, hogy jóvanna, persze bevolt pijázva. :/
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!