Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi volt életed eddigi legmegal...

Mi volt életed eddigi legmegalázóbb története?

Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Kihasználták az érzéseimet. Pár hónapig nagyon sajgott, de mostmár tudom : át kellett esni rajta, mert erősebb és megfontoltabb lettem.
2011. febr. 13. 14:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Amikor kiderült hogy az első feleségem csak a hatalmas vagyon miatt jött hozzám. Másodjára már jobban vigyáztam.
2011. febr. 13. 14:26
 3/7 anonim ***** válasza:

"Amikor kiderült hogy az első feleségem csak a hatalmas vagyon miatt jött hozzám. Másodjára már jobban vigyáztam."

És legalább pofára ejtetted az első nejedet, vagy sikerült lehúznia?

2011. febr. 13. 14:29
 4/7 anonim ***** válasza:
mikor leköpött és féregnek nevezett több ember előtt valaki, aki hetekkel ezelőtt még az én vállamon sírt.
2011. febr. 13. 14:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Ma 14:29-esnek: Jobbnak látta ha nem próbálkozik, mert nagyon megjárhatja. Csak egy évig voltunk együtt, de annyira szerettem hogy sokáig nem hevertem ki. Szerencsére gyerek nem lett. Adtam neki annyit hogy ne legyenek anyagi gondjai jó ideig, és tudomására hoztam mihez tartsa magát a közeljövőben. De már semmi gond, a mostani párommal 12 éve vagyunk együtt, egész a házasságig azt hitte egy szegény ember vagyok. A valóságtól kissé ledöbbent, de azért nem haragudott egy kicsit sem, haha! Van 3 gyerkőc is, úgyhogy a vége happy(egyenlőre, épp most kopogom...)
2011. febr. 13. 14:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Amikor éreztem hogy a kapcsolatunkban nincs minden reggel, kisebb időt külföldön töltöttem, úgyéreztem nem hűséges hozzám a párom. Ő váltig állította hogy nem történt semmi, én bizonyíték hiányában, naivan hittem neki. Másfél-két év múlva az útjaink szétágaztak teljesen más okokból, amikor is egyfajta dacból a képembe vágott egy "listát", több barátnőmet is tartalmazva, akikkel abban az egy hónapban, illetve a hátam mögött csalt meg olykor... Ja, és hogy természetesen már van más helyettem! :) Azt hittem annyira megalázva még sosem éreztem magam, de leginkább magamra voltam dühös hogy ennyire vakon hittem neki, bíztam benne.
2011. febr. 13. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Nagy történeteim nincsenek de sokszor próbáltak átverni, lejáratni mások előtt.

Volt egy osztálytársam aki egy csaj előtt nevezett szerencsétlennek meg mindennek. Volt hogy verekedtem is utcán, suliban. Nem én kezdtem de muszáj volt megvédeni magam.

A suliban mindig én voltam csoportmunkában a leghülyébbekkel, a stréberekkel akit senki se bírt.

Volt hogy év elején évnyitón hátra ültem hogy én mától nem fogok legelöl ülni mert volt aki hátul ült és dobált, a tanárt pedig nem érdekelte. Egyik csaj kérte hogy üljek előre mert egyik haverja oda szeretne ülni, mondtam hogy nem, ülj előre te, ne mindig én alkalmazkodjak másokhoz. Egyik gyerek előre ült és mondta hogy üljek én is oda, azt hittem haverkodni akart, de amikor előre ültem akkor szépen elfoglalták a helyem és a gyerek is visszaült a helyére. Szörnyen dühös voltam, ráadásul egy olyan ült oda mellém aki büdös volt, egész évben szagolhattam.

Már másik suliba járok, itt normálisabbak vannak, még haverom is van.

2011. febr. 13. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!