Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi volt a legmegalázóbb...

Mi volt a legmegalázóbb dolog, ami életedben eddig történt veled?

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 11:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%
hazamentem este, gondoltam ellazulok... sötétben fotelba lehuppantam és elkezdtem maszturbálni, mikor éppen elélveztem felkapcsolódott a villany és 20 ember egy tortával ordította: meglepetéééés!!!
2010. júl. 28. 11:42
 2/14 anonim válasza:
100%
Előző akkor biztos néztek volt egy kis leégés
2010. júl. 28. 11:55
 3/14 anonim válasza:
87%
xD bocs de ez vicces
2010. júl. 28. 11:58
 4/14 anonim ***** válasza:
74%
jah, lehuppantál és elkezdted verni..de addig senki se szólt, hogy meglepetés...végignézték, és pont mikor elmentél, akkor szóltak
2010. júl. 28. 12:07
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Legmegalázóbb az volt, amikor bár nekem először le sem esett, de a barátommal ültünk beszélgettünk egy pubban és odajött egy haverja, aki elég náci fanatikus lett és elkezdte kérdezgetni, h mi történt velem, mert ugye bár meg van égve a kezem és erre elkezdett rám pofákat vágni és szinte láttam a szemében te nem vagy tökéletes neked meg kéne halnod! Először mint írtam le se esett csak mikor a barátom elküldte a fenébe és ahogy visszagondoltam, hogy tényleg elég megalázó volt! De sok sztorim van és egyik sem piskóta!
2010. júl. 28. 12:41
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez "nem olyan" megalázó, de egyszer franciaórán a házinkat kellett felolvasni, és valamit rosszul ejtettem ki, erre a tanár azt mondta, hogy "1-es.", én meg illedelmesen visszakérdeztem, hogy mégis miért kapok 1-est, erre a tanár azt mondta, hogy ha még azt se tudom, hogy mi volt a hibám, meg is érdemlem az 1-est. Na, erre kicsit idegesebben visszaszóltam, hogy ha nem mondja meg, hogy mit rontottam el, akkor legközelebb is el fogom rontani, erre nekiállt üvölteni velem, hogy az anyámmal is így beszélek-e, meg hogy én milyen szemtelen bunkó magyar (!) vagyok (ő kicsit keletebbről jött...... pedig szerintem jogos volt a kérdés, a házim is meg volt írva, a mai napig nem tudom, mit csesztem el), kihívott az osztály elé, és elkezdett csesztetni, hogy ilyen-olyan hülye vagyok, én meg elbőgtem magam. Na, ez elég megalázó volt... Pláne amiatt is, hogy szerintem abszolút nem volt igaza...
2010. júl. 28. 12:51
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
általános suliban lett fogszabályzóm, állandó. az osztálytársaim egyáltalán nem csúfoltak, jófejek voltak velem, de az egyik tanár beszólt: "mikor veszik ki a vasakat a szádból?" hát elég szar volt, és még csak észre se vette, hogy bunkó. a másik is egy tanárral volt. gerincferdülésem miatt kaptam fűzőt, suliban is hordanom kellett, a tesitanár meg a hátam mögött mondta a többieknek, hogy "csak azért van fűzője, hogy felfigyeljenek rá" hát, ha választhattam volna, nem így akartam magamra vonni a figyelmet. ez nem is igazán megalázó volt, csak elszomorító, hogy vannak még ilyen hülye, buta tanárok.
2010. júl. 28. 13:11
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Tesiórára otthonmaradt a cipőm és az utcai edzőcipőmben mentem be a terembe. A tanár észrevette a koszos, saras cipőmet. Mindenki előtt le kellett vetnem a cipőmet és a zoknimat és mezítláb kellett végigcsinálnom az órát. Jó, nem olyan vészes, de így eléggé megalázónak éreztem a dolgot. Azt meg nem hagyta, hogy ne tesizzek és már volt igazolatlanom, úgyhogy nem vitatkoztam, csak rossz volt.
2010. júl. 28. 13:36
 9/14 anonim ***** válasza:
75%
Sok. Talán amikor a volt barátom az utcán úgy megcsavarta a karom, hogy elestem a lábai elé a földre, ö meg kiabált velem...
2010. aug. 18. 21:39
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Tesiórán a tanár kb. 100 ember előtt ordította nekem, hogy: "Beleverem a fejed a földbe, te hülye gyerek! Takarodj ki innen!" Lány létemre, és csupán mert messzebb voltam a többiekkel, és nem értettem, hogy azt mondja, menjek oda hozzá.

Igaz, én kínomban meg végig mosolyogtam és jól kiröhögtem. Azért odakint eltört a mécses, annyira megalázó volt... még szerencse, hogy a tök aranyos osztálytársaim mellettem álltak.

2010. aug. 19. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!