Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt életedben a legmegaláz...

Mi volt életedben a legmegalázóbb élmény?

Figyelt kérdés
Bármivel, bárkivel kapcsolatban..
2010. jan. 13. 11:47
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
90%

leget nem tudnék választani.

több is volt.

pl. gyerekkoromban, ha néha hazudtam, és aztán lebuktam, az nagyon megalázó volt, nagyon szégyelltem magam, volt, hogy a suli mellé jártam, aztán persze rájöttek.

aztán az is, mikor kamaszkoromban azt mondta rám az apukám, hogy olyan csúnya vagyok, mint egy bányarém. nagyon pattanásos és szeplős voltam.

az is, mikor egyszer egy buszmegállóban, szintén még pattanásos és szeplős koromban azt mondta rám egy cigány nő, két cigány haverjának, mikor rámnézett, hogy hű, de ronda. mindenki hallotta körülöttünk.

aztán az is, mikor a nagy szerelmem, akit mindenkinél jobban szerettem, és bíztam benne sms-ben kidobott.

2010. jan. 13. 11:58
 2/41 anonim ***** válasza:
91%

Általános iskola 5. vagy 6. osztályában testnevelésórán nem volt felszerelésem, ezért a tanár ( aki nő volt...) rákényszerített, hogy pólóban és bugyiban tesizzek. Persze nem akartam kijönni az öltözőből, mire kirángatott erőszakkal. Nagyon megalázó volt, ráadásul akkoriban elég duci voltam, és egyébként is piszkáltak érte...

Ha jól tudom ezt rajtam kívül még egy hetedikes lánnyal is megcsinálta, csak ő nem szólt a szüleinek. Én szóltam anyukámnak, aki persze bement a suliba... a tanár kapott egy figyelmeztetést és ennyi...

24/L

2010. jan. 13. 12:00
 3/41 anonim ***** válasza:
89%

8 éves lehettem, amikor átjöttek az unokatesóim, akikkel a gödörben békákat fogtunk. Én vigyáztam az öcsémre, de az unokatesóm megcsúszott, és ő úgy nem esett bele a vízbe, hogy az öcsémet lökte bele véletlen. Az apám nadrágszíjjal elvert emiatt az unokatesóim és a szüleik előtt.

Talán ez a legmegalázóbb emlékem, bár volt még jópár ilyen.

2010. jan. 13. 12:05
 4/41 anonim ***** válasza:
65%
Általános iskolás koromban lettem cukorbeteg. Az osztályban a legmenőbbnek titulált csajjal egy iskolába jelentkeztünk felvételizni. A matek tanárom mindig azt mondta na fiam te belőled nem lesz semmi!!!!! Aztán engemet felvettek, a túrót, tejfölt,mézet vivő kis csajt pedig nem!!!Az élet engem igazolt.
2010. jan. 13. 12:08
 5/41 anonim ***** válasza:
95%

Én két ilyen emléket őrzök, a mai napig sem tudom eldönteni, hogy melyik volt a rosszabb, megalázóbb:

- ált.isk.3.osztályos voltam, meglehetősen duci. Nyertem egy évfolyamos matekversenyt, aminek csoki volt a fődíja. Az akkori tanárom úgy adta át, hogy beszédet mondott az osztály előtt, közben többször felém nyújtotta a csokit, de amikor érte nyúltam, mindig visszahúzta. Az egész osztály nevetett, én pedig legszívesebben sírtam volna. Több versenyen nem is indultam.

- Amikor tini voltam, majdnem minden hétvégén vadkempingezni mentünk a lakókocsinkkal valamilyen horgászvízhez. Egyszer éppen "nagylány" lettem, kértem anyukámat, hogy azon a hétvégén hadd ne menjek velük. Ragaszkodott hozzá, hogy apunak is mondjam el, hogy megjött. Nagyon szégyelltem, de apu megértő volt.

2010. jan. 13. 12:31
 6/41 anonim ***** válasza:
82%
Mindig a legfrissebbet érzem a legmegalázóbbak, így íme a legutóbbi: egy srác msn-en "szakított" velem. Már maga ez a tény is pírt önt az arcomra (azt hittem, ez csak a mai tinikkel fordulhat elő, velem sosem), de a miértje is meglehetősen rosszul esett. Hála az égnek se előtte se azóta nem volt szerencsém ekkora bunkóhoz, talán mégis tudok választani...Azért még mindig szánalmasnak érzem magam.
2010. jan. 13. 12:34
 7/41 anonim ***** válasza:
80%
12.08... mi van? :D
2010. jan. 13. 12:35
 8/41 anonim ***** válasza:
77%
Hát én gondolkodtam... de szelektív a memóriám, hál istennek csomó mindent elfelejtek :) De biztos nem is volt semmi durva, arra tuti emlékeznék... F/28
2010. jan. 13. 12:37
 9/41 anonim ***** válasza:
55%

Nincs olyan nagyon megalázó élményem de van pár jó szólásom, amin mindekónki röhögött.

Pl. egyszer magyaron Egri csillagokat akartam mondani, és csak az jutott eszembe h csillagok, aztán meg egyszerre ezt bököm ki: Csillagok háborúja xD

Akkor van a közelünkben olyan bolt h Chester, és kérdezi a barátnőm [mmint nem csajom, barátnőm, lány vagyok :D] h merrefelé megyek, én meg mondom, tudod merre van a Manchester bolt? Ő meg: öööö az nem Chester? :D

Most ennyi jutott eszembe

2010. jan. 13. 12:41
 10/41 anonim ***** válasza:
74%
Az életemben volt párszor, hogy azt mondtam "ez ciki volt tőlem", de most nagyon nehezen jutnak ezek eszembe, de ez így jó. Egyébként a legmegalázóbb élményeim talán a szülésemhez kapcsolódnak...mert nagyon bunkó volt a szülésznőm meg egy pár nővér a kórházban és úgy éreztem magam ott, mintha nem is ember lennék. Olyan nagy boldogsággal jöttem el onnan.
2010. jan. 13. 12:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!