Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt életedben a legmegaláz...

Mi volt életedben a legmegalázóbb élmény?

Figyelt kérdés
Bármivel, bárkivel kapcsolatban..
2010. jan. 13. 11:47
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
77%
12.41... szuper, legalább lennél vicces, ha már köze nincs a témához annak amit írsz... Én meg szeretem a görögdinnyét!
2010. jan. 13. 12:48
 12/41 anonim ***** válasza:
95%

Nekem az otthoni megalázás a legfájóbb. Pontosabban az anyai. Hogy ronda vagyok, lusta, buta, lassú. A verések. A pofontól a brutálig.Amikor a férjével- nincs rá szebb szó - kiröhögött, többször is.

Ehhez képest, amivel idegenek próbálkoznak(tak, múló rossz pillanatok. (vagy csak arról van szó, hogy az ember a pofonokhoz is hozzászokik?)

2010. jan. 13. 12:57
 13/41 anonim ***** válasza:
95%

12 éves voltam, amikor apám elküldött bevásárolni. Megvettem mindent, viszont amikor fizettem a pénztáros 200 ft-tal kevesebbet adott vissza. Nekem ez nem tűnt fel, bezzeg, amikor hazaértem apám rögtön kiszúrta. Elkezdett üvöltözni velem, hogy mennyire h_lye és figyelmetlen vagyok, ennyit nem lehet elvárni tőlem, hogy egy bevásárlást rámbízhasson. Mindezt 200 forint miatt, amikor jó az anyagi helyzetünk, 2 autónk van, szóval nem vágott volna földhöz minket. Ha ez még nem lenne elég kényszerített, hogy visszamenjek vele a boltba ahol kiverte a balhét. Elkezdett üvöltözni velem a pénztáros meg a többi vevő elött, hogy én mekkora hülye vagyok. Szerintem nem csak én voltam a hibás, a pénztáros legalább annyira...de erről persze nem mondott semmit. Aztán azt is mondta, hogy megbocsájtható, hogy ennyire hülye a gyerek, végülis csak most kezdi a gimnáziumot (6 osztályost).

Na ez az amit soha se bírtam megbocsájtani. Ennek már majdnem 10 éve, de ugyanolyan élesen bennem van, mintha csak tegnap történt volna.

2010. jan. 13. 13:12
 14/41 anonim ***** válasza:
87%

Én egyszer sötétben nagyképűen sétáltam a legjobb barátnőmmel az utcán, aztán jöttek velünk szembe a "helyimenőcsajok" én meg direkt félrecsaptam a fejem, hogy márpedig én nem nézek rájuk, erre mit ad isten akkorát zakóztam egy biciklitároló rácsban elakadva, hogy földet érve rendesen megremegett a föld alattam (pedig nem voltam egy kövér lány, inkább ropi). Na az vér ciki volt, ráadásul nem is nevetett senki. Akkor inkább nevettek volna ki.

Aztán volt még egy olyan is, hogy majdem elkéstünk a suliból a barátnőmmel, ezért elkezdtünk futni, na ezt sem kellett volna. Akkoriban a jó bő trapézú gatya volt a divat, meg a hegyesorrú topánka. Mondanom sem kell, a gatyaszáramba beakadt a cipőm orra, és hatalmasat röpültem. Természetesen egy tömött buszmegálló előtt. Na itt már nevettek is az emberek. A legszebb az egészben, hogy az idióta osztálytársam észre sem vette, hogy a földön fetrengek, hanem futott tovább. Én meg üvölthettem utána, na ezzel még az is rám figyelt, aki eddig nem vette észre, hogy kiterültem. Égő volt, de túléltem.. :D

2010. jan. 13. 13:17
 15/41 anonim ***** válasza:
88%

eszembe jutott még valami:

az is nagyon megalázó volt, mikor az apánk az utcán mindenki előtt üvöltözött velünk (tesómmal + velem), többször is előfordult, és volt, hogy nyilvánosan le is köpött minket. már nem tudom, miért volt ideges, de a tesómra sokszor azért, mert nem volt elég vagány, határozott, inkább szelíd, visszahúzódó. ő fiú.

volt, hogy átparancsolt minket az utca túloldalára, nem mehettünk mellette, így mentünk haza. közben az utca másik oldaláról üvöltözött nekünk.

2010. jan. 13. 13:20
 16/41 anonim ***** válasza:
91%

13:20!

Nem semmi egy apád van hallod? Most milyen a helyzet? Megnyugodott? Ha nem, és erősebb vagy nála, nyugodtan verd el (de csak sötétben, hogy ne tudja ki az).. :D

2010. jan. 13. 13:24
 17/41 anonim ***** válasza:
92%

13:24

ugyanolyan, mint volt. csak már felnőttünk, mindketten túl vagyunk a 30-on, csak néha látogatjuk, kb. évente 3-szor.

van, hogy normális, viccelődik, de eltávolodtunk tőle nagyon, nem sok közös témánk van, meg igazából nem is akarjuk nagyon beavatni az életünkbe, nem vagyunk kíváncsiak a véleményére.

de van, mikor most is mondja a magáét, például, hogy miért nem tanultunk jobban, hogy főiskolára mehessünk, stb. meg mindig elmondja, hogy rá ne is számítsunk, ha valamelyikünknek gyereke születik, ő nem fog vigyázni rá, nem fog rá költeni. és még sok agyament baromságot is magyaráz.

2010. jan. 13. 13:44
 18/41 anonim ***** válasza:
94%
Nőgyógyásznál több orvos és asszisztens előttem, vagyis a kifeszített lábaim előtt diskurált én meg addig ott feküdtem... :)
2010. jan. 13. 14:07
 19/41 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon megalázónk éreztem, mikor kiderült, hogy a volt pasim majdnem egy éve csalt az exével.Mikor kérdeztem miért azt mondta igénytelen vagyok. Kérdeztem, hogy miért? azt mondta azért, mert egy igényes nő kéthetente fodrászhoz jár én meg magamnak vágom a hajam(fodrász vagyok egyébként).

A másik, ami mostanában történt, vagyis történik, hogy mióta megszületett a babám apám többször is odavágta, hogy rossz anya vagyok.(ezt mindig olyankor mondja, mikor a fiam megéhezik és sír, ameddig nem kavarom be neki a tápszert.).

2010. jan. 13. 14:23
 20/41 anonim ***** válasza:
91%

Szomorú, hogy sok ember az apjával volt a legmegalázóbb élménye. Az enyém áldott jó ember volt, de 7 éves koromban meghalt :(.

Nekem az egyik megalázó, ami eszembe jutott. Még tizenéves koromban volt 1 srác akivel jártunk (4 évig sajnos) és a szülinapomon a haverja új nőjének a seggét fogdosta a bulimon nyilvánosan, aztán mikor rászóltam kiröhögött a haverjával együtt.

(Ezek után nem érti, hogy miért nem ismerem meg és miért nem lettem a felesége (?) ... de 1000 megalázót tudnék még írni a hozzá fűződő kapcsolatunk alatt ...

2010. jan. 13. 15:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!