Mi volt életedben a legmegalázóbb élmény?
Hát..nekem most a legutolsó legmegalázóbb az volt, mikor barátoméktól költöztem el, mert szakított velem...
Ahogy hordom össze a cuccaimat egy kupacban az ágyára, és akasztom le a képeimet a falról, és pakolok mindent szemeteszsákokba...borzasztó emlék, szörnyű volt :(
Maga a helyzet lehet nem volt megalázó, de én úgy éreztem.
randiztam egy pasival,akibe szerelmes voltam és otthagyott egyedül a vacsora közepén az étteremben hogy dumáljon egyet a haverjával...:(
meg ugyanez a pasi: volt egy nője,de úgy tudtam hogy már nem boldog meg nem szereti.Erre benyögi hogy nála szebb nőt még nem látott...értitek,velem randizik és más nőt ajnároz...hát ki is dobtam...
12.48-as: 12.41-es vagyok. Hát bazz szerinted nekem nem megalázó ha mindenki rajtam röhög??!!
Ja, és örülök h szereted a dinnyét, köszönjük, h megosztottad velünk. :P Ha meg nem érdekel amit írtam pontozz le, sz*rj le, de nem kell kiírnod, tudom h nem olyan nagy szám mint a többieké.
Volt egypár
1. 2003ban koncert után vártuk az első vonatot 1 lánnyal,odajött 2 hajléktalan és durvaságokat kezdtek rólam mondani...:'(
2. Ezen a héten közölte a koliigazgató h azért nem kapok újra kolit m összeférhetetlen vagyok,senki nem akar velem lakni.
3. Nagy forgalmú aluljáróban utánamkiabált 1 cigány mindenféle f@szságot m nem vettem tőle vmi gagyi matricát.
4. Mikor képességfelmérőt írattak fizikaórán. Félévkor bukásra álltam,év végén 3-4 között. Ennyit az igazságos osztályzásról + előítéletekről.
Borzasztó,mit meg nem tesznek...
Velem idén február-márciusban történt.A drágalátos volt barátom(vele voltam először együtt;de nem az első alkalom után,hanem később),miután elélvezett,rohant ki az erkélyre bagózni,nekem meg odavetette,hogy csináljam magamnak....Repült is egyéb okokat is beleszámítva.És mikor határozottan megmondtam neki,hogy nem a levegőbe beszéltem,mikor dobtam,még bűnbánó óvodás arccal azt mondta:szeret,na persze...21/L (Volt barátom meg 31...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!