Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt életedben a legmegaláz...

Mi volt életedben a legmegalázóbb élmény?

Figyelt kérdés
Bármivel, bárkivel kapcsolatban..
2010. jan. 13. 11:47
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Hát..nekem most a legutolsó legmegalázóbb az volt, mikor barátoméktól költöztem el, mert szakított velem...

Ahogy hordom össze a cuccaimat egy kupacban az ágyára, és akasztom le a képeimet a falról, és pakolok mindent szemeteszsákokba...borzasztó emlék, szörnyű volt :(

Maga a helyzet lehet nem volt megalázó, de én úgy éreztem.

2010. jan. 13. 21:07
 32/41 anonim ***** válasza:
74%

randiztam egy pasival,akibe szerelmes voltam és otthagyott egyedül a vacsora közepén az étteremben hogy dumáljon egyet a haverjával...:(

meg ugyanez a pasi: volt egy nője,de úgy tudtam hogy már nem boldog meg nem szereti.Erre benyögi hogy nála szebb nőt még nem látott...értitek,velem randizik és más nőt ajnároz...hát ki is dobtam...

2010. jan. 13. 22:30
 33/41 anonim ***** válasza:
52%

12.48-as: 12.41-es vagyok. Hát bazz szerinted nekem nem megalázó ha mindenki rajtam röhög??!!

Ja, és örülök h szereted a dinnyét, köszönjük, h megosztottad velünk. :P Ha meg nem érdekel amit írtam pontozz le, sz*rj le, de nem kell kiírnod, tudom h nem olyan nagy szám mint a többieké.

2010. jan. 13. 22:41
 34/41 anonim ***** válasza:
78%

Volt egypár

1. 2003ban koncert után vártuk az első vonatot 1 lánnyal,odajött 2 hajléktalan és durvaságokat kezdtek rólam mondani...:'(

2. Ezen a héten közölte a koliigazgató h azért nem kapok újra kolit m összeférhetetlen vagyok,senki nem akar velem lakni.

2010. jan. 13. 23:09
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

3. Nagy forgalmú aluljáróban utánamkiabált 1 cigány mindenféle f@szságot m nem vettem tőle vmi gagyi matricát.

4. Mikor képességfelmérőt írattak fizikaórán. Félévkor bukásra álltam,év végén 3-4 között. Ennyit az igazságos osztályzásról + előítéletekről.

2010. jan. 13. 23:18
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
Mikor azt hittem hogy sinen az életem,6éve házasságban. Született egy gyönyörű kisfiunk aki most 4éves. És kb 2éve kiderült hogy az asszony csalt mint a huzat. Hát nem kivánom senkinek. Lehuzhattam az életemet a wc-n.
2010. jan. 13. 23:53
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
amikor másfél évig arról pletykáltak hogy összejöttem a tanárommal, nem volt igaz, de belebetegem és megmérgezte az életem, mindenki beszólt, szemétkedett a semmire,és undorító fejekkel néztek rám. egy egész főiskolai kar ezzel nyaggatott, ezt forszírozta, híztam 10 kg.t és volt hogy összerogytam a sírásban.
2010. jan. 15. 17:43
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
12 éves voltam, amikor nyáron a barátommal széttapostuk meg szétfociztuk a kertet a nagy játék hevében. Nagyon megvertek érte ruhaszárító kötéllel. Az volt a legrosszabb, hogy a haverom végignézte az egészet. Cipőn kívül csak egy fürdőnadrág volt rajtam, amit le kellett vennem, és ő látta, ahogy apu így meztelenül nagyon elvert egy fa tövében. Nagyon fájt, de a megszégyenülés sokkal rosszabb volt.
2010. jan. 17. 14:20
 39/41 A kérdező kommentje:
szegény :(
2010. jan. 17. 21:29
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

Borzasztó,mit meg nem tesznek...

Velem idén február-márciusban történt.A drágalátos volt barátom(vele voltam először együtt;de nem az első alkalom után,hanem később),miután elélvezett,rohant ki az erkélyre bagózni,nekem meg odavetette,hogy csináljam magamnak....Repült is egyéb okokat is beleszámítva.És mikor határozottan megmondtam neki,hogy nem a levegőbe beszéltem,mikor dobtam,még bűnbánó óvodás arccal azt mondta:szeret,na persze...21/L (Volt barátom meg 31...)

2010. jún. 11. 16:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!