Mi a legcikisebb élmény ami veled vagy közeli barátoddal történt?
Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 19:49
2/7 anonim válasza:
Velem nem történt olyan nagyon durva cikis dolog, de egyet olvastam neten (bash.hu), hogy egy srácot megállított egy csöves, és már napok óta 35 Ft volt a pénztárcájában, erre fogta, és kiborította neki, mire megszólalt a csöves: "Visszaadjam?" :D Én ezen röhögtem napokig.
3/7 anonim válasza:
egy ismerősöm barátja egy osztálykiránduláson megb.sz.ta magát. szó szerint. bedugta az án.uszába a péniszét, mert azt mondták neki a lányok, hogy lepippantja mind, ha megteszi, egy meg (a legjobb csaj az osztályban) azt mondta, hogy lefekszik vele. a srác teljesítette a kívánságot, a csajok pedig azt mondták, hogy bu.z1val nem... azóta bu.z1nak nézi a srácot mindenki.
4/7 anonim válasza:
hát igen... erre aztán szükségünk volt!
6/7 A kérdező kommentje:
ezaz!
2010. jún. 5. 21:32
7/7 anonim válasza:
tegnapelőtt 19:57
ezen nem tudom mi a ciki.
A srác bunkó volt, a hajléktalan meg udvarias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!