Miért vagy hálás az életedben?
Nagyon jó kérdés.
Hálás vagyok az érzelmeimért. Azért, hogy vannak céljaim, hogy van kiért élnem. A családomért. Azért, hogy érzem: vigyáz ránk a Mindenség.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:48
Ez most szarkazmus volt? :P
Az előző primitív volt.
Én hálás vagyok, hogy nem fogyatékosnak születtem, hogy nem éhezem, nem fázom, hogy békés otthonom van. Hálás lennék ha lenne jó munkahelyem, és lenne egy rendes társam.
Szerintem az IQ-d 20. :D
Én a jó regényekért vagyok hálás az íróknak.
Én minden esztendő végén készítek egy listát arról, hogy az adott évben ennyi mindenért lehettem hálás. El sem képzelné az ember, hogy ha komolyan belegondol, milyen sok ajándékot kap az élettől - csak ugye ehhez a kis dolgokat is tudni kell megbecsülni.
Úgy általánosságban hálás vagyok, amiért én is élhetek ezen a Földön, és munkámból adódóan nap mint nap rengeteg emberrel találkozom. Igen, én szeretem az embereket, akárki akármit mond, és hálás vagyok minden barátomért, akik bearanyozzák a napjaimat. Ugyanígy a páromért, akit kimondhatatlanul szeretek...
Hálás vagyok azért, mert tehetségesnek születtem és lehetőséget kaptam rá, hogy fejlesszem is azt; hálás vagyok a szépségemért (két okból: egyrészt szeretem a szépséget, másrészt régen rettentően csúnya voltam).
Továbbá hálás vagyok, amiért sikerült kivonnom magam a családom önértékelés-romboló munkája alól, amiért megtaláltam az utat ahhoz, hogy végre önmagam legyek, és ne féljek a kihívásoktól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!