Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért vagy hálás az életedben?

Miért vagy hálás az életedben?

Figyelt kérdés
Őszintén hálás vagy érte, vagy csak most írod, mert kérdeztem?
2011. júl. 24. 16:38
1 2
 1/13 skarma ***** válasza:

Nagyon jó kérdés.

Hálás vagyok az érzelmeimért. Azért, hogy vannak céljaim, hogy van kiért élnem. A családomért. Azért, hogy érzem: vigyáz ránk a Mindenség.

2011. júl. 24. 16:41
 2/13 anonim ***** válasza:
azért, hogy egészségesnek születtem , és jó családban.
2011. júl. 24. 16:44
 3/13 anonim ***** válasza:
Hálás vagyok amiért nem találkozom hasonló beállítottságú emberekkel, mint én. Hálás vagyok, hogy csak felszínes idiótákkal barátkozom, akik csak a jelentéktelen részletekre figyelnek. Hálás vagyok, amiért nem tiszta a jövőm és egyszerre járnék be több különböző életutat, pedig csak egyet lehet. Hálás vagyok, amiért nem érti senki a filozófiámat csak én és azért is mert nem vagyok se rossz, se jófiú, na meg azért is, mert semmihez sem értek, de mégis mindenhez. Hálás vagyok, hogy olyan helyre és családba születtem, akik nem képesek kirángatni azokból az állapotokból, amikből egyértelműen ki kellene, hálás vagyok amiért nem tudok elköltözni és itt ragadtam.
2011. júl. 24. 16:48
 4/13 anonim ***** válasza:
A szüleimért, a fiamért, azért, hogy van lehetőségem tanulni.
2011. júl. 24. 16:53
 5/13 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 16:48

Ez most szarkazmus volt? :P

2011. júl. 24. 16:54
 6/13 anonim ***** válasza:
19%
Én azért, mert 20 centi a farkam és szeretnek a lányok ezért:D
2011. júl. 24. 16:55
 7/13 anonim ***** válasza:
76%

Az előző primitív volt.

Én hálás vagyok, hogy nem fogyatékosnak születtem, hogy nem éhezem, nem fázom, hogy békés otthonom van. Hálás lennék ha lenne jó munkahelyem, és lenne egy rendes társam.

2011. júl. 24. 17:01
 8/13 anonim ***** válasza:
14%
Ne irigykedjél a 20 centimre:)
2011. júl. 24. 17:02
 9/13 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem az IQ-d 20. :D

Én a jó regényekért vagyok hálás az íróknak.

2011. júl. 24. 17:18
 10/13 anonim ***** válasza:

Én minden esztendő végén készítek egy listát arról, hogy az adott évben ennyi mindenért lehettem hálás. El sem képzelné az ember, hogy ha komolyan belegondol, milyen sok ajándékot kap az élettől - csak ugye ehhez a kis dolgokat is tudni kell megbecsülni.

Úgy általánosságban hálás vagyok, amiért én is élhetek ezen a Földön, és munkámból adódóan nap mint nap rengeteg emberrel találkozom. Igen, én szeretem az embereket, akárki akármit mond, és hálás vagyok minden barátomért, akik bearanyozzák a napjaimat. Ugyanígy a páromért, akit kimondhatatlanul szeretek...

Hálás vagyok azért, mert tehetségesnek születtem és lehetőséget kaptam rá, hogy fejlesszem is azt; hálás vagyok a szépségemért (két okból: egyrészt szeretem a szépséget, másrészt régen rettentően csúnya voltam).

Továbbá hálás vagyok, amiért sikerült kivonnom magam a családom önértékelés-romboló munkája alól, amiért megtaláltam az utat ahhoz, hogy végre önmagam legyek, és ne féljek a kihívásoktól...

2011. júl. 24. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!