Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért vagy hálás az életedben?

Miért vagy hálás az életedben?

Figyelt kérdés
Őszintén hálás vagy érte, vagy csak most írod, mert kérdeztem?
2011. júl. 24. 16:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

16:54

Igen és meg nem is.

2011. júl. 24. 18:01
 12/13 anonim ***** válasza:

hogy nem vagyok egy ostoba tiniribanc, hogy nem gondolom, hogy Kölcsey egy "b.uzi emo"*, hogyy a fejem nem csak azért van, hogy partiszemüveget tegyek rá, hogy tudom, hogy a szívnek semmi köze a szerelemhez, mert nem vagyok rasszista, és nem éltetem Hitlert, mert tudok gondolkozni, mert az igényes zenét szeretem, mert van egy igaz barátom, mert realista vagyok, mert az SP rövidítésről a Sex Pistols vagy a South Park jut eszembe, mert nem vagyok homofób, mert tudom, hogy mi az IGAZI anarchia, mert tudom, hogy tanulni igenis megéri, mert nem beszélek úgy egy nekem szimpatikus fiúról, hogy "jajj de cuki, úgy megb@sznám", hogy mindemellett nem vagyok egy szerencsétlen besavanyodott idióta, hogy rátaláltam a punk stílusra. 14/L

*a Hymnus miatt. én már sokszor hallottam... -.-"

2011. aug. 6. 11:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolsó. Most próbáld meg ezt nem negatívan, hanem pozitívan leírni. Ne azzal foglalkozz, hogy mi "nem vagy", vagy mit "nem csinálsz", hanem azzal, hogy mi az, ami vagy, és mi az, amit csinálsz. Ne másokhoz hasonlítsd magad, mert így a te pozitívumaid csak attól léteznek, hogy mások ennek az ellenkezőjét csinálják, mondják, vagy gondolják.
2011. aug. 6. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!