Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tettél már életedben valami...

Tettél már életedben valami jót? Valami olyat, amit nem saját magad miatt tettél, de mégis harcoltál érte valaki más javára?

Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 13:14
 1/4 anonim ***** válasza:
igen
2011. jan. 7. 13:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Sokszor megesik ez velem. Mondjuk nem nagy dolgok, hanem pl. családi, baráti, sulis ügyek (még tanulok:)

Olyan vagyok, hogy a legtöbb embert eleve nem szeretem, nem bírom elviselni, csak nagyok kevés van, akit szimpatikusnak találok, de ezt kb. 5 perc után el tudom dönteni...a többiekkel annyira sem törődök, hogy a nevüket megjegyezzem.

Viszont az nagyon jellemző rám, hogy bármilyen igazságtalanság bárki iránt iszonyatosan feldühít, bosszant, és olyankor muszáj tennem valamit ellene. Végül is félig magam miatt teszem, mert valahol lelkiekben nem bírom tolerálni az ilyen viselkedést, de jót is teszek vele. Szóval nem hiszem, hogy önzetlen lennék, de sokszor segítek.

2011. jan. 7. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen.

Időleges hátrányom is származott belőle, akkor már magamért kellett harcolni.

Mindkét eset megoldódott.

2011. jan. 7. 14:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Én az állatokért vagyok képes tigris módra küzdeni. Hiszen ők nem tudják megvédeni magukat!
2011. jan. 7. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!