Mi volt a legmegalázóbb dolog, ami életedben eddig történt veled?
Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 11:37
11/14 A kérdező kommentje:
Csak mind mind sulis dolgok , gyerekek , ezek még semmik .... gyerekek vagytok még . Felnőttektől kérdeztem volna elsősorban , de köszi a válaszaitokat , ezek is hasznosak voltak .
2010. aug. 19. 14:29
12/14 anonim válasza:
Azt mondod, hogy semmik?:) Akkor elfelejtetted, hogy gyerekként az iskolai megalázás ugyanúgy fájt, mintha felnőttként kiderült a szerelmedről, hogy igazából a saját neméhez vonzódik.
13/14 anonim válasza:
Elég buta vagy, ha szerinted a gyermekkori megaláztatások nem olyan durvák, mint amiket majd felnőttkorban átélnek. Ezzel oldalba hugyozod Freudot... Egyébként meg honnan tudod, hogy ezek kisgyermekkori dolgok? Az ember 18 évesen is iskolába jár... akkor már nem vagyunk kisiskolások. Én például töredelmesen bevallom, hogy bőgtem el magam 18 évesen is a suliban... Na, sírós-pityogós vagyok?
14/14 anonim válasza:
Sok-som ilyen van. Nehéz lenne választani. Ez egész életem egy fájdalmas, szomorú, megalázó sztori. A felét kb. magamnak köszönhetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!