Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szellentesz a feleséged/ férjed előtt? Ha igen, mennyi idő után engedted ezt meg magadnak? Ha nem, akkor miért nem? És milyen módón oldod ezt meg nap-mint nap?

Figyelt kérdés
Azok őszinte válaszára lennék kíváncsi, akik tényleg házasságban, vagy együttélős párkapcsolatban élnek, tehát már nem a randizgatás megy.
2010. dec. 2. 19:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
71%

Mi 2éve vagyunk együtt, nagyon sokat vagyunk együtt.

Kb fél éve van hogy meg merem tenni előtte is,igaz már jóval előtte is mondta hogy ne fogjam vissza magam...de csak ha nagyon muszáj és nincs más megoldás. És megpróbálom minél halkabban elintézni. Amugy ha tudok akkor inkább kimegyek wc-re, udvarra, hogy mást ne zavarjon.

2010. dec. 2. 19:36
 2/22 anonim ***** válasza:
84%
A szüleim 25 éve házasok és nem problémáznak ezen. A múlt éjjel hallottam, hogy anya mondta apának, de csak poénból, hogy "Még egy fingás és válok" :D Betegre röhögtem magam :DDD Szóval itthon nem tabu. :D Faterom meg gyakorolja a királyi vadászt :D
2010. dec. 2. 19:36
 3/22 anonim válasza:
71%
anyuék néha versenyeznek is... és a böffben is XD
2010. dec. 2. 19:38
 4/22 anonim ***** válasza:
77%
A barátom kb. egy hónap után már engedett galambot előttem, én kb. a harmadik hónap óta. Minket nem zavar, ha nagyobb sikerül, akkor még röhögünk is rajta egy jót.
2010. dec. 2. 19:44
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem, max a wc-ből hallatszódnak ki ilyen hangok.

10 éve vagyunk együtt, ebből 2,5 éve élünk együtt.

2010. dec. 2. 19:57
 6/22 anonim ***** válasza:
71%
Mi nem élünk még együtt, de még kb. 2 hónapja voltunk együtt mikor szóbajött ez a téma, és elmondta hogy olyankor mindig kiment a konyhába valamilyen ürüggyel hogy.... Én erre mondtam hogy erre nincs szükség, nyugodtan pukizzon előttem, szóval utána már előttem pukizott. Én kb az első héten is pukiztam előtte, de nem szoktam hangosat,és általában nem büdi :D úgyhogy sikerült elsunnyognom. De azóta volt pár alkalom hogy nekem is hangosra sikeredett, olyankor mindig hatalmasakat nevetünk.
2010. dec. 2. 20:00
 7/22 Moszuke ***** válasza:
100%

ez erősen pár függő ki mikor szarik a másik szájába..

én még örülök is ha büfög a barátnőm.. akkor az egy potya nevetés abban a pillanatban:)

fingani még nem hallottam:D

2010. dec. 2. 20:11
 8/22 anonim ***** válasza:
71%
Az a szerető,menyasszony,élettárs,stb.már a háznál marad aki mer pukizni.1 hónap után már durrogtunk.Ezek mind csak felállított gátlás,persze idegenek előtt nem csináljuk.
2010. dec. 2. 21:10
 9/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. És akik nem engedik meg maguknak, azokhoz még egy kérdés: tegyük fel, hogy filmet néztek, rádjön...kimész a wc-re, de 10 perc után újra és később megint. Tegyük fel, hogy hosszú a film: nem zavaró állandóan kirohangálni?

És pl. éjjel az ágyban? :)

2010. dec. 4. 11:57
 10/22 anonim ***** válasza:
A nők is szoktak fingani? Oo
2010. dec. 4. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!