Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szellentesz a feleséged/ férjed előtt? Ha igen, mennyi idő után engedted ezt meg magadnak? Ha nem, akkor miért nem? És milyen módón oldod ezt meg nap-mint nap?

Figyelt kérdés
Azok őszinte válaszára lennék kíváncsi, akik tényleg házasságban, vagy együttélős párkapcsolatban élnek, tehát már nem a randizgatás megy.
2010. dec. 2. 19:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mint a' állat. :D Mit gondoltál, belőlük az egér hordja ki? :)
2010. dec. 4. 12:32
 12/22 anonim ***** válasza:
61%
Mi több mint 4 éve vagyunk együtt. Párom kb 2 év után, én még a mai napig sem. És sosem fogok a párom előtt pukizni, szerintem az tökre illúzióromboló. Elég ciki amikor egy nő a pasija előtt pukizik. Nah én sosem fogok. Szerencsére nincsenek is ilyen jellegű problémáim, ha meg van akkor meg kimegyek a mosdóba... De nem a konyhába mint azt ahogy mások írták :D:D
2010. dec. 4. 12:51
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egyszer elmegy ha nagyon kell de azért van egy határ:DDDDDD Na mind1
2010. dec. 4. 12:57
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más a határ, ami belefér, egyéntől függ.

Nekem ez nem fér bele sem a magam, sem a párom részéről. Páromat nem zavarná, de megérti, és elfogadja.

Nem mindenki tartja ezt a bizalom, az intimitás, a meghittség "romantikus" kifejezésének. Én pl. azt látom benne, hogy szomorú, hogy már nem akarnak tetszeni egymásnak, nem akarnak jó benyomást tenni egymásra. (De más párok lehet, másként élik meg - de nem lesz egyszer sok ebből, és x év után nem fogja lenyűgözni őket valaki, aki vonzó akar lenni és nem piszkálja az orrát, ne böfög, nem fingik???? És aki előtt ők is újra vonzó nők/férfiak lehetnek, mert az a valaki érdeklődve látja meg bennük ezt az oldalt?)

Mit ne mondjak, ismertem egy 45 körüli pszichiáternőt (nem páciensként), sokat beszélgettünk, és mesélte, hogy nagyon boldog a házassága, és egy barátjuk sztorija kapcsán feljött, hogy ők 20 év után is _megtisztelik_ egymást annyira, hogy ha valakinek ilyen gondja támad, kimegy a fürdőszobába.

Akinek nincs baja, és nagyjából egészségesen táplálkozik, annak eleve nem számottevőek az ilyen gondjai. (Főleg nem úgy hogy hanggal is járjon, illetve mint egyik előző felhozta, egy filmet ne tudjon végignézni. Szerintem za ilyen mérvű gáztávozás egészségügyi problémát, de minimum helytelen táplálkozást jelez.)

2010. dec. 4. 13:31
 15/22 anonim ***** válasza:
Én multkor kb hajnal 1kor fingtam 1 kibaxott hangosat és jó rottyanósat a takaró alá :D elneveztük pukinak!
2010. dec. 4. 14:09
 16/22 anonim ***** válasza:
a legutóbbi kapcsolatom több mint 2 évig tartott,együtt is éltünk de én soha nem pukiztam előtte.ő kb 2 hónap után.
2010. dec. 4. 16:33
 17/22 anonim ***** válasza:
már bocs,ha a szex megvan a kapcsolatban,akkor miért nem fér bele a puki?
2010. dec. 4. 16:46
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
-ESKÜVŐ ELŐTT SZOKTÁK KÉRDEZNI:-Mer már pukizni a menyasszony?-Nem?El se vedd,mert nem őszinte hozzád.Ez nem azt jelenti hogy vkinek az orra alá durrantunk,de ha kell hát kell.
2010. dec. 4. 17:25
 19/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Azzal azért vitatkoznék, hogy akinek sokat kell szellentenie, annak egészségügyi problémái lennének, vagy rosszul táplálkozna. Sőt.... bizonyos egészséges élelmiszerek pl. gomba, zöldborsó, lencse pont elősegítik a dolgot. Egy műsorban mondták, hogy napi 60 szellentés is normális.

Én és a férjem 10 éve vagyunk együtt, és mindkettőnk igen széllelbélelt. :)Nálunk "szégyenszemre" előfordul, hogy többször is kell egy film alatt. És már az első évtől ez nem tabu.

Szoktuk is beszélni, hogy rólam biztos azt hinné mindenki, hogy "Ez a nőcske biztos nem csinál ilyet, csak ibolyaillatút." Mert a szülés után is modellalkatú maradtam, szexin öltözködök, amúgy diplomás pedagógus vagyok.

Na most jól le lehet hurrrogni....hogy ez undorító.

Hozzáteszem, hogy a mi kapcsolatunk őszinte, maximálisan hűséges, és a mai napig szerelmes belém a férjem és én is belé.

Én azt látom, hogy valakik nem pukiznak egymás előtt, de attól még nincs meg feltétlenül a tisztelet.

2010. dec. 5. 07:31
 20/22 anonim ***** válasza:

Én nem azt mondtam, hogy le kell hurrogni és undorító. Ha Nektek így jó, a Ti dolgotok - nekem nem fér bele, és ezzel nem vagyok egyedül, ennyi.

Annak, aki felhozta, hogy ha szex van, ez miért nincs - talán mer a szex szép, ez meg nem szép. :)

Amúgy meg ha Nálatok ez ennyire rendben van, Kérdező, akkor miért merült fel a kérdés?

13.31

2010. dec. 5. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!