Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi anyagi okokból kifolyólag csak 40 év felett tud önálló egzisztenciát kialakítani, ebben a korban van még esélye arra hogy komoly párkapcsolata alakuljon ki, esetleg arra hogy családot tudjon alapítani?
Nem jó ötlet eddig várni. nekem is lett volna 25-26 éves koromban jelentkező 40-es férfi, de én mindig azt gondoltam, azokkal gond van, hogy eddigre nem házasodtak meg. Lúzerek vagy vm nagyon rossz személyiségük van.
Abban a korban már nem fogsz sok vállalható fiatalabb nővel találkozni, mert az a kor az elvált kétgyerekes anyukák kora. Egy nő a 30-as életkora körül férjhez megy, általában többévnyi járás után. Legalábbis a jobbak....akikre gondolom te is vágysz. Biztos vagyok benne hogy lenne átlagos lány, akivel össze tudnál jönni most, csak nem vagy nyitott rá, mert mondjuk nem elég szimmetrikus az arca, van rajta pár kg plusz, az anyjával él és kispénzű könyvtáros vagy valami. De te is pontosan uyganebben a helyzetben vagy most. Butaság 10 évet várni, semmi garancia hogy ha lesz saját lakásod, vállalkozásod, jobb csajod lesz. Ha össze is jönne esetleg, sosem bíznál benne, mindig az éenne hogy a pénzed miatt szeret, vagy fiatal és majd egy túled fiatalabba szeret majd bele, csak féltékenykednél és mivel nálad a pénz, azt hinnéd hogy megvetted vele, ergo a tulajdonod, nincs szabadsága kivel hol mikor mit csináljon vagy hogy megkritizáljon téged. Ezek a hamis elvárásaid teljesen tönkretennék az összes kapcsolatodat. Inkább válassz egy kevésbé szép, de megbízható nőt. Ha később lesz pénzetek, akkor majd abból a pénzből kicsinosíttatatod a nejed. Csak ha mégis meggazdagosz, vigyázz, nehogy a fejedbe szálljon és dobd ezt az átlagoskát egy fiatal szép pipiért, mert az egyrészt nem fair másrészt akkor ugyanott leszel, ahol most tervezed: félelem higy az új nő a pénzedért van veled plusz féltékenykedés stb.
,,Nagyon kevés esély van rá",de nem lehetetlen.
ótvaras nagy baromság az első fele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!