Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi anyagi okokból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi anyagi okokból kifolyólag csak 40 év felett tud önálló egzisztenciát kialakítani, ebben a korban van még esélye arra hogy komoly párkapcsolata alakuljon ki, esetleg arra hogy családot tudjon alapítani?

Figyelt kérdés
Az illető káros szenvedélyektől mentesen él, nem dohányzik, nem fogyaszt alkoholt, külsőre minden rendben van vele, próbál odafigyelni magára, rendszeresen edz, sportol és emellett környezete is intelligensnek, értelmesnek tartja. Csupán rossz döntések sorozata miatt alakult így az élete.

#Társkeresés, családalapítás
2020. okt. 29. 12:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%

Nem jó ötlet eddig várni. nekem is lett volna 25-26 éves koromban jelentkező 40-es férfi, de én mindig azt gondoltam, azokkal gond van, hogy eddigre nem házasodtak meg. Lúzerek vagy vm nagyon rossz személyiségük van.

Abban a korban már nem fogsz sok vállalható fiatalabb nővel találkozni, mert az a kor az elvált kétgyerekes anyukák kora. Egy nő a 30-as életkora körül férjhez megy, általában többévnyi járás után. Legalábbis a jobbak....akikre gondolom te is vágysz. Biztos vagyok benne hogy lenne átlagos lány, akivel össze tudnál jönni most, csak nem vagy nyitott rá, mert mondjuk nem elég szimmetrikus az arca, van rajta pár kg plusz, az anyjával él és kispénzű könyvtáros vagy valami. De te is pontosan uyganebben a helyzetben vagy most. Butaság 10 évet várni, semmi garancia hogy ha lesz saját lakásod, vállalkozásod, jobb csajod lesz. Ha össze is jönne esetleg, sosem bíznál benne, mindig az éenne hogy a pénzed miatt szeret, vagy fiatal és majd egy túled fiatalabba szeret majd bele, csak féltékenykednél és mivel nálad a pénz, azt hinnéd hogy megvetted vele, ergo a tulajdonod, nincs szabadsága kivel hol mikor mit csináljon vagy hogy megkritizáljon téged. Ezek a hamis elvárásaid teljesen tönkretennék az összes kapcsolatodat. Inkább válassz egy kevésbé szép, de megbízható nőt. Ha később lesz pénzetek, akkor majd abból a pénzből kicsinosíttatatod a nejed. Csak ha mégis meggazdagosz, vigyázz, nehogy a fejedbe szálljon és dobd ezt az átlagoskát egy fiatal szép pipiért, mert az egyrészt nem fair másrészt akkor ugyanott leszel, ahol most tervezed: félelem higy az új nő a pénzedért van veled plusz féltékenykedés stb.

2020. okt. 29. 13:40
 12/22 anonim ***** válasza:
70%
Nekem sok ismerősöm 40 felett találta meg a 10 évvel fiatalabb párját. Ja és nem gazdag pasikat képzelj el,. átlag Pista 17 milliós lakással, 3 milliós autóval.
2020. okt. 29. 15:19
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további hozzászólásokat, jó tanácsokat és javaslatokat.
2020. okt. 29. 16:13
 14/22 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés esély van rá,de nem lehetetlen.
2020. okt. 29. 17:29
 15/22 anonim ***** válasza:
49%

,,Nagyon kevés esély van rá",de nem lehetetlen.

ótvaras nagy baromság az első fele

2020. okt. 29. 18:26
 16/22 A kérdező kommentje:
Tiszteletben tartom mindenki válaszát, nyilván minden ember kicsit másképp látja ezt is mint ahogy minden mást is, de köszönöm Mindenkinek hogy megosztotta az ezzel kapcsolatos gondolatait.
2020. okt. 29. 19:56
 17/22 anonim ***** válasza:
10: Persze, hogy nem. Mert legtöbben 30 éves nők már párjukkal élnek, legalábbis az én környezetemben. Ha egyedül lennének, sokkal többen élnének szülőkkel a nők is.
2020. okt. 29. 20:09
 18/22 A kérdező kommentje:
Pontosan, a legtöbb nő de talán a legtöbb férfi is, ebben a korban már vagy házas, vagy pedig komoly párkapcsolatban, élettársi viszonyban él a párjával, ami szintén megnehezíti a 30-as, 40-es éveiben járó, egyedülálló nők és férfiak társkeresését.
2020. okt. 29. 20:19
 19/22 anonim ***** válasza:
Közelítesz a 40-hez, vagy csak úgy érzed, addig akarsz várni? Szerintem ne várj, amelyik nő annyi idősen még szingli és jól is néz ki, annak 30 éves pasija van...
2020. okt. 31. 02:16
 20/22 A kérdező kommentje:
Félúton járok 30 és 40 között.
2020. okt. 31. 03:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!