Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A facebook-nak is indult egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A facebook-nak is indult egy társkeresője! Máris 10-12szer annyi férfi van mint nő. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 15:43
 81/121 anonim ***** válasza:
0%
Szégyen bazme amit itt leműveltek.
2020. okt. 25. 17:48
 82/121 anonim ***** válasza:
20%

77.

"Férfiaknak tök mindegy, csak lehessen dugni."

Ez azért egy kicsit túl általánosító és offenzív nézet. Persze biztosan van egy ilyen réteg, de nem mindenki ilyen. Ahogy nem minden nőnél komplexebb - van olyan akinél nem. Személyesen ismerek egyet. Minden más téren lenyűgöző, egyedül a kapcsolatokról alkotott képe szörnyű, vetekedik az itteni kérdezőkkel, csak fordított nemekkel.

Tehát csak csínján az ilyen "A férfiak" és "A nők" dologban, nem igazán van olyan dolog ami mindenkire igaz lenne. Vannak persze bizonyos minták, rengeteg (sokszor idejétmúlt) előítélet (mindkét nemről), továbbá iszonyat sok sérelem mindkét oldalon. 1-2 mázlistát leszámítva minden ember megszívta legalább egyszer. Vagy akár többször is. De emiatt a másik nem ellen kampányolni értelmetlen és kicsinyes dolog tud lenni, amit jól példáz sok itteni kérdés is.

2020. okt. 25. 17:48
 83/121 anonim ***** válasza:
19%

#78 én speciel nem, mert az itteni "nőjogi rohamosztagosokhoz" hasonló frusztrált, hazug, rosszindulatú nőkkel a valóságban még nem találkoztam.

Sőt a lány barátaim is röhögnek az ilyen fajtán, egyik amatőr pszichológusként, egész jól ki is elemzi ha mutatok neki hozzászólásokat ebből a témakörből :)

2020. okt. 25. 17:52
 84/121 anonim ***** válasza:
78%

Akkor nézd a helyzetet másképpen kicsit.

Szombat este van és elmész a barátokkal szórakozni.

Ott hagysz 2000 Forintot.

Vagy

Elmész egy lánnyal randizni és fizetsz 2000 Forintot.

Átmegy már a lényeg ?

Elmentél szórakozni aminek költség van.

Teljesen mindegy, hogy 1x vagy 100x.

Ameddig neked ez egy kötelező kiadásként van jelen a tudatodban addig semmi esélyed nincs.

Ha pedig 100x kapsz nemet egymás után amit azért kétlek , mármint a 100 próbálkozást akkor valószínűleg ott nincs rendben valami veled.

Kettő dolgot tehetsz.

Minden platformon elkezded a nőgyűlölő nézeteidet terjeszteni amihez egyébként sokan csatlakoznak is majd sajnos.

Vagy magadba nézel és komolyan elgondolkozol, hogy miért nem vagy sikeres.

Ha szerencsés vagy és paraszt sem voltál a randin de mégis kapsz egy nemet még akkor is megkérheted a lányt, hogy segítsen neked azzal, hogy min kellene változtatnod.

Van aki simán ott hagy ezután de olyan is lesz aki ad ötleteket.

2020. okt. 25. 17:54
 85/121 anonim ***** válasza:
79%

Ha találnánk egy kövér, igénytelen nőkből álló csoportot, akik riibancozzák a csinos, vékony nőket, és férfigyűlölő beszédeket köpködnek mindenfele - ki lenne a hibás, amiért nincs pasijuk? A kényelmességük, a fejlődésre való képtelenségük, a természetük... vagy a férfiak, akik esélyt sem adnak nekik? Ha hirdetnék, hogy ők az igazi nők, a szép, sovány lányok csak megcsalni fogják a férfiakat?

Nyilván ők maguk lennének a hibásak. És ha a férfiak miatt lettek férfigyűlölők? Senkit nem érdekel, szedjék össze magukat. Ez mindenkire igaz. Ha gyűlölsz egy csoportot, nem várhatod el, hogy kedvesek legyenek veled, hogy ne gyűlöld őket. Ez eléggé ki van fordítva.

2020. okt. 25. 17:57
 86/121 anonim ***** válasza:
80%

Nem értem hogyan kaphatott pozitív elbírálás a "pontozásoknál" a "Férfiaknak tök mindegy, csak lehessen dugni." általánosítás. A többiek - nagyon helyesen - megkapták a lepontozást, de ez a dolog nem. Ez miért pozitív elbírálású általánosítás? A többit lepontozták - ez teljesen jól is van, mert a legtöbb primitív és kicsinyes volt. De ez is az.

Ez így számomra nem tűnik valami igazságosnak. Vagy tényleg ez az elfogadott nézet, az elfogadott előítélet? Már kezdem érteni azokat akik mindenféle 32 féle nemet találtak ki, mert ha ennek kellene megfelelni, akkor bajban vagyok, mert kívül rekedtem a saját nemem besorolásán.

2020. okt. 25. 18:04
 87/121 anonim ***** válasza:
0%

Na már a pontozás sem igazságos.

Hát élet ez így ?!

2020. okt. 25. 18:10
 88/121 anonim ***** válasza:
100%

87.

Kérlek, ne használj fel engem arra, hogy azokat kigúnyold akikkel eddig vitáztál. Ez egyáltalán nem tisztességes dolog. Főleg, hogy én nem is kívánok vitába szállni veled, egyedül azzal aki ezt a fent említett dolgot kiírta és vele is csak emiatt az egy mondat miatt, mert sértőnek és általánosítónak tartom, ebben a formában leírva. Azt pedig nem értem, hogyan lehet bármelyik általánosítást felpontozni ami így van megfogalmazva.

2020. okt. 25. 18:14
 89/121 anonim ***** válasza:
9%

#84 általában elmenni egy lánnyal randizni az nem egy szórakozás a férfinak. Annyira szórakozás mint egy állásinterjú, ami nem meglepő, hisz ez a két dolog szinte ugyanaz, elő kell adnod mit tudsz, miért éri meg veled kezdeni, stb.

Erről már stand uposok is készítettek paródiát, nem is egyet, legutóbb egy standupos nőét láttam.

Akkor szórakozás ha jól sikerül, olyan nővel. Gyakran inkább fájdalmas/unalmas, pedig nem is az itt pontozgató írogató "nőkről" van szó, akiknél ugye nyilvánvaló hogy fájdalmas lenne :), hanem azért egy magasabb színvonalról.

Barátokkal elmenni szórakozni viszont biztos hogy szórakozás.

Jellemző, sőt kizárólagos, hogy a nők nem mondanak nemet a randin, hanem puszi puszi majd beszélünk... Aztán eltűnés, vagy még válaszolgat online, de nem ér rá soha... Aztán körülbelül konkrétan, kissé agresszívan rá kell írni hogy "most akkor randizunk még vagy mi van?", és ilyenkor szokott az lenni, hogy "hát barátok lehetünk". De a lényeg hogy még ezt is kihúzni kell belőlük, mert még ennyit se vállalnak fel.

Több ilyen volt velem is, majd miután mondtam neki hogy nem, nem leszünk barátok, mert nem szeretnék, de az segítene ha elmondaná hogy szerinte min változtathatnék, SOHA nem kaptam egyenes használható választ, ha egyáltalán kaptam...

2020. okt. 25. 18:22
 90/121 anonim ***** válasza:
39%

#85: "Átmegy már a lényeg ?

Elmentél szórakozni aminek költség van."

Szombat este van és a barátaimmal valamelyikünknél szórakozunk és mindenki mindent ÖNMAGÁNAK vesz, nem számolgatjuk fejben ki mennyit költ, nem turkálunk egymás zsebébe.

Sőt, ha mégis szórakozásra adnánk a fejünket kreatívnak gondolnak és megköszönik, ha azt mondom, hogy

"Jó idő van, nyár van, mi lenne, ha vennénk pár hideg sört a Spar-ban és kiülnénk a Margitszigetre vagy a rakpartra, ahelyett, hogy egy asztalnál egy kocsmában túlárazott söröket innánk egymás után?

Nem pedig azt kombinálják ki belőle, hogy mennyire olcsójános vagyok.

"Ha pedig 100x kapsz nemet egymás után amit azért kétlek , mármint a 100 próbálkozást akkor valószínűleg ott nincs rendben valami veled."

Na ez itt a probléma, hogy névtelenül egyetlen információ alapján ítélkezel. Az fel sem merül benned, hogy a nők is megváltoztak.

"Ha szerencsés vagy és paraszt sem voltál a randin de mégis kapsz egy nemet még akkor is megkérheted a lányt, hogy segítsen neked azzal, hogy min kellene változtatnod."

Nincs kémia. Hiányzik belőlem az "alfa részecske". És ezt most mindenféle trollkodás nélkül, az összes eddigi vélemény összekombinálása alapján mondom.

Az évek alatt folyamatosan egyre lejjebb adtam az igényt. Ami nem azt jelenti, amit sokan szeretnek kikombinálni, hogy "mindegy csak lyuk legyen", hanem hogy mindenkinél próbálkoztam, aki tetszett valamennyire és esélyt adtam a dolognak, míg 18-23 éves korom körül sokkal több feltételem volt. Például célzottan nem próbálkoztam vagy kezdeményeztem sem plázacicánál, sem dohányzó nőnél, sem gyerekes anyukánál, sem idősebb nőknél - igaz, ők sem nálam, sem jeleket sem adtak.

Azóta mindenmindegy alapon ha valaki megtetszik, akkor igyekszem megismerni és nem zárkózom el még csak passzivitással sem.

Rengeteg élettapasztalattal gazdagodtam. Megtanultam például, hogy a szegények sokkal anyagiasabbak, mint a jómódúbbak. Utóbbiak csak annyit várnak el, hogy legalább velük egy szinten legyél. Azt is legtöbbször családi nyomásból, mert a szülők nem nézik jó szemmel, hogy a kicsi lányuk olyan férfival jön össze, akinek semmije nincs az ő családjukban meg van 2-3 ingatlan, kocsi, nyaraló.

Azt is megtanultam, hogy bizonyos nők valami mazochista berögződés miatt szeretnek bántalmazó kapcsolatban lenni, ha a rendőr lelövi a párjukat is 1000 közül is ki fogják választani azt az egyet, aki szintén bántalmazni fogja őket. És még pszichológus sem tudja helyretenni az agyukat.

Azt is, hogy bizony vannak nagyon erősen férfigyűlölő nők, akik tényleg azt csinálják (csak fordítva), amit itt az incelekre akartok ráhúzni.

Történetesen, hogy a kezdeti tündi-bündi időszak után átváltanak Vasvári Vivienbe és ha te nem mész le kutyába, mint Fecsó, akkor biztosan azért van, mert ők nem néznek ki úgy, mint Vasvári Vivien. Meg te is csak egy pondró egy féreg, egy mocsadék ganéj férfi vagy és amúgy is csúnya vagy sosem akart tőled semmit csak azt gondolta, hogy te legalább majd a tenyereden hordozod őt de inkább leszbikus lesz.

Vannak a visszahúzódó, introvertált lányok, akikkel bárhova el lehet menni, minden jó nekik, de megközelíthetetlenek. A sokadik randin vagy összevitatkoztok, hogy ennyire azért nem kéne elzárkózni az érintéstől (akár csak ha a kezét akarod megfogni vagy átkarolni) aztán ha elkezded elemezni, hogy történt-e valami trauma az életében, akkor elhord minden ganéjnak, hogy ti férfiak csak erre gondoltok, nem, nem történt semmi, csak neki nem a b...ás (így vulgárisan) körül forog az élete.

Vannak akik látványosan már az első randi előtt céloznak rá, hogy rájuk bizony költeni kell, ők olyan lányok. Vagy veszed a lapot, vagy nem. Én venni szoktam, sok férfi belecsúszik.

A kedvencem, amikor olyan indokot nyögnek be, hogy amúgy ők nem is keresnek kapcsolatot, csak mindig fiúbarátaik voltak mert a fiúkkal sokkal jobban ki lehet jönni. Ide sorolom még, aki olyan dolgot hoz fel kifogásként, ami már a randi előtt nyilvánvaló volt, nem hazudtam róla. Például azt hitte, hogy nem zavarja a korkülönbség, de ne haragudjak, egyszerűen ez így neki nem megy. Vagy mikor 180 magas lány, hogy mégis szorong mellettem, pedig azt hitte nem, mert volt már neki alacsonyabb pasija, de ő nagydarab volt és ott annyira nem zavarta. Ezeknél a randiknál sokszor elemeztem vissza, hogy előtte miket mondtam, de semmi olyat, ami miatt erre a következtetésre kellene jutnia.

Esetleg még az, aki bevallja nyíltan, hogy most is van szexkapcsolata, tehát ez őt nem mozgatja meg, de szimpatikus vagy neki, de már a második randin olyanokat kérdez, hogy mikor akarsz gyereket...

Szerinted bennem van a hiba? Elfogadom, de légyszíves indokold meg.

2020. okt. 25. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!