Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végre facebookos társkeresőn láttam ki írta egy srác hogy ha egy férfi ír ki valamit 5 óra alatt 0 reagálás, ha egy nő,500, nem sokan értettek egyet vele?
egy magát férfinak kiadó egyén azt írta a férfinak kell kezdeményezni,ezért van ez az 500 ,ok,eddig ok,de az nem jutott el a ba.rom agyáig hogy így egy férfinak 500 másikkal kell versenyeznie?a nőknek természetesen nem tetszett,voltak akik be is szóltak neki,hogy mire mész lájkokkal?ok,ez is ok,ezt is értem,de a tényeken ez nem változtat, a nők lájkvadászok lettek,semmi egó tuning nem elég nekik,még és még kell nekik,aztán ha egy 0 nőnek bejövő férfinak nem tetszik a rendszer akkor jön a válasz:ne más miatt legyél önbizalommal teli
a badoo meg az ilyen oldalak...hát..azok is tele vannak tucatnőkkel,akik magukat bombázónak vélik,van mellettük 1000 férfi de ők abi társkeresőre szorulnak,aha.Véletlenül se az van a dologba hogy kapcsolatba vannak,és a csávójukkal röhögnek a nekik író férfiakon,meg barátnőkkel versenyeznek ki kap több levelet.
már bocs de ez népszerűségtől függ.
Férfiak között is vannak népszerű "internet sztárok", nők között is van aki teljesen népszerűtlen.
Személy szerint nőként nem szoktam 500 like-ot kapni, tehát nem helytálló az állításod, ha ezt nőkre akartad rábélyegezni úgy általánosan...
*A kérdés helyesírásilag kifogásolható (olvashatatlan)*
*Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.*
64% most irigyellek
Kérdező. Fogyatékkal élő vagyok igen, mert van szemüvegem. De te egy kib.. kérdést nem tudsz megfogalmazni, csak őrjöngesz.
"azért nem érted a kérdést mert fogyatékkal élő vagy"
írod ezt kérdező úgy, hogy sem a mondatkezdő nagybetűt, sem az írásjelek utáni szóközöket nem ismered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!