Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A facebook-nak is indult egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A facebook-nak is indult egy társkeresője! Máris 10-12szer annyi férfi van mint nő. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 15:43
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/121 anonim ***** válasza:
80%

"Nem csak a stressztől lehet fájdalmas, hanem például attól is hogy próbálok vele beszélni de csak egyszavas válaszokat kapok, és nem lehet egy normális beszélgetést összehozni, mert ha beszélni is kezd akkor is azokról a tipikus női dolgokról, ami körülbelül egy férfit sem érdekel..."

Aham, persze a te "tipikus férfi" monológod érdeklődve hallgassa végig :D

Esetleg azt is azonnali távozás nélkül, hogy milyen véleményed van a nőkről, amit itt folyamatosan osztasz meg velünk.

2020. okt. 26. 01:00
 102/121 anonim ***** válasza:
83%

"Nagyon ritkán lehet szórakozás, mert megvan a menete hogy mit kell csinálni, és hogy, ami nem igazán szórakoztató."

Érdekes, az első randik is jók szoktak lenni, ha nem random, alig ismert emberrel történik. Ha neked ez ekkora kín, akkor inkább ne is ismerkedj, a görcsösséged úgyis átjön.

2020. okt. 26. 01:02
 103/121 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom, már hanyas komment volt, vagy hogy ugyanez a válaszoló-e, de ezért vannak incelek. Ha társat keresünk, és nem csak dugni akarunk, akkor érdekel a másik ember. Ha meg kiderül, hogy különbözünk, keresünk tovább.

Ő meg leírja, hogy mekkora kín nőkkel beszélgetni. Akinek ekkora fájdalom, az tényleg ne ismerkedjen. Ezt nem gonoszságból mondom, ez ugyanolyan, mint hogy nem járok operát nézni, mert bealudnék.

2020. okt. 26. 01:12
 104/121 anonim ***** válasza:
100%
Hol találom azt a társkeresót?
2020. okt. 26. 04:05
 105/121 anonim ***** válasza:
57%
105ös válaszon szakadtam :D
2020. okt. 26. 07:28
 106/121 anonim ***** válasza:
14%

#100 "Nem akarsz már le állni a folyamatos gyűlölködéssel és mások zargatásával, ismeretlenül véleményezésével?"

"Szánalmas vagy."

Ej de szép! Bagoly mondja :) Hát még a szokásos incelezés lúzerezés, amit minden hozzászólóra rácsap a frusztrált csürhétek, ha olyat mond ami nem tetszik. Folyamatos személyeskedés ismeretlenül véleményezés olyan témákban is amiben senki sem kérdezett titeket.

Ismerlek titeket, már több mint egy éve látom mit műveltek itt ebben a témakörben. Mások is látják. Gyakorlatilag kisajátítottátok, mivel sokan jelentitek a nem egyező véleményeket, törlésre is kerülnek egy idő után. Bár nem ütköznek semmilyen szabályba, de gondolom megunja a moderátor a folyamatos pittyegést, esetleg van egy hasonlóan frusztrált nő közöttük, aki szimpatizál veletek.

Szoktam is mondani az itt írogató férfiaknak, hogyne belőletek induljanak ki, miért azért egy átlag nő nem olyan súlyos eset mint ti vagytok.

#101 milyen az a tipikus férfi monológ?

#98 karrier, karrier, karrier, egyetem, exek, követelmények (utazás wellnessezni divatos helyekre), milyen "hülye pasikkal" találkozott (év alatt 300 randi, volt ilyen is), ja és karrier...

#102 első randikon általában pont random ismeretlen emberekkel szoktak ismerkedni....

Volt már akivel jó volt, vele össze is jöttem, de a legtöbbel kínszenvedés, unalom.

2020. okt. 26. 08:26
 107/121 anonim ***** válasza:
79%

"első randikon általában pont random ismeretlen emberekkel szoktak ismerkedni"

Már aki. Mert hogy vannak, akik előtte különböző netes csatornákon alaposan elbeszélgetnek, egymás afféle előzetes megismerése gyanánt, hogy kiderüljön, egyáltalán van-e bármiféle átfedés az érdeklődési körükben pölö. Aki belső tulajdonságokra egy kicsit is igényes, nem pedig full felszínes, az általában így csinálja.

2020. okt. 26. 12:17
 108/121 anonim ***** válasza:
30%

Tyűha, mi ment itt. Kész mozi maraton, ejj.. most se hoztam popcornt. :P

A kérdésre válaszolva, szerintem azért nem regisztrálnak erre annyian a nők közül, mert azt gondolják, hogy ugyanolyan, mint a többi. Esetleg inkább a személyes találkozó erejében hisznek, plusz csomó pasi valóban dugópajtit keres ott.

Én már lejöttem ezekről az oldalakról, mert találtam partnert, aki egyébként nem alfahím, csak nem ilyen megcsömörlött szerencsétlenség, mint sokan. És baromi sok randin volt túl ő is, mire velem siker volt, de mégsem érezte szenvedésnek. Söt. Velem is jól szórakozott, pedig még a telómat is elhagytam és rohangálhattunk együtt. De nem azt mondta, hogy egy hülye p*csa vagyok, hanem poénra vette ezt is, hogy biztos zavarban voltam miatta és csak nevettünk rajta. Egyébként tényleg nem szabad befeszülni, hanem szórakozásnak kell felfogni, ahol a cél, hogy jól érezd magad és előbb-utóbb meglesz a jutalom is! :)

2020. okt. 26. 13:43
 109/121 anonim ***** válasza:
39%

109.

Az élettel járó stressz (munkahely, pénzügyi problémák, kilátástalanság) elég nehézzé teszi, hogy az ember jól érezze magát (szituációtól függetlenül). Talán mikor siker valahogy elfelejteni azt a sok szart ami az élettel jár... Bár én nem is ismerkedem, pont emiatt. Majd ha egyszer sikerül elérni, hogy boldog legyek - ami nem fog megtörténni - akkor lesz értelme, de addig biztosan nem.

2020. okt. 26. 14:00
 110/121 anonim ***** válasza:
91%
110-es, viszont ha meg sem próbálsz jókedvű és nyitott lenni, akkor jó eséllyel kudarcra ítéled az egészet. Nekem is sok gondom van, de mikor oda elmentem, akkor úgy fogtam fel, mintha pár órára szabadságot vennék ki a gondok alól és megpróbálom a legjobbat nyújtani. :) Ajánlom, hogy meditálj, az segít elűzni a stresszt! Én is szorongó típus vagyok amúgy, szóval segíthet, ha ellazulsz legalább negyed órára minden nap. Meg sportolj, az is segít! :D
2020. okt. 26. 14:13
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!