Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A facebook-nak is indult egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A facebook-nak is indult egy társkeresője! Máris 10-12szer annyi férfi van mint nő. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 15:43
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/121 anonim ***** válasza:
37%

Azért a jókedv - rosszkedv kérdése nem valami tudatos döntés eredménye és nem is olyan dolog, amit akarással el lehet érni.

Elmegyek egy koncertre haverokkal. Megittam már néhány pohárral. Tetszik a zene a hangulat magával ragad. Jól érzem magam? Naná!

Megnézem az ingatlanárakat. Azt látom, hogy még 5 évi nettó béremből sem tudnék lakást venni (köszi CSOK!). Érzem, hogy az egész téma kilátástalan, reménytelen.

Rosszul érzem magam? De mennyire!

A "hogy érzem magam" kérdés mindig egy eredmény. Egy okozat.

Azt látom, hogy a nő érdeklődik utánam a randin? Mosolyog, kérdez, aktívan részt vesz a beszélgetésben? Elfogadó a személyem iránt? Akkor jól érzem magam.

Azt látom, hogy a nő már alig várja, hogy leléphessen és kiszabaduljon a helyzetből? Hogy semmi kémiát nem tanúsít felém? Akkor rosszul érzem magam.

És hiába meditálnék utána se lenne jobb.

2020. okt. 26. 14:23
 112/121 anonim ***** válasza:
92%
112-es, akkor a nem megfelelő nővel mentél randizni. De biztos kell legyen olyan, akivel nem kínszenvedés az egész. Én nőként is éreztem azt, hogy "áh, ebből nem lesz második, mert nem vagyunk egy hullámhosszon". De sok jó randim is volt. :) Nem szabad feladni! A meditációt meg a sok mindennapi stressz folytán hoztam fel. A sport viszont mindenképp segít, ha erre nincs ingerenciád, mert gondolom te is tudod, hogy dopamint termel. :)
2020. okt. 26. 14:36
 113/121 MolotovPunk ***** válasza:
47%
Általában minden társkeresőn több férfi van,mint nő.Elég,ha csak az online adatokat nézed meg bármelyiken,ott is férfitöbblet van.Jó kisugárzású nőnek pedig nem nagyon kell társat keresnie neten,mert vannak férfiak,akik körül ugrálják őket élőben is.Igaz,nem használok fészet már évek óta,de facebook társkereső szerintem ugyanolyan lehet,mint a többi.Általában haszontalan.Egy nő társkeresőn is rengeteg levelet kap naponta.Így válogathat.Össze lehet hozni társkeresőn is randit,de csak komoly kitartással.Tapasztalatból mondom.Nekem az a véleményem,hogy élőben kell ismerkedni,nem neten.Elmúlt már az a korszak,hogy neten találd meg az igazit.
2020. okt. 26. 16:20
 114/121 anonim ***** válasza:
8%
neten csak annak a 100/1 nagyon szerencsés vagy nagyon jóképű (vagy ha átlagos és leadja az igényeit egy csúnyácskább nő irányába) férfiaknak lehet ismerkedni. Persze ha csak átlag nő, akkor nem győzi majd levakarni a pasikat.
2020. okt. 26. 16:48
 115/121 anonim ***** válasza:
7%

A pasik ezt az opciót jobban használják mint a nők, mi ezen a nagy szám.

Az ide lommentekő emberek nincs párom című problémás ilyen olyan kérdések kiírói is 95%-ban pasik.

Néha becsúszik 1-1 nő a holt találok pasit 2.3...stb gyerekkel meg a gyereket szeretnéd de nincs hozzá pasi kérdésekkel de itt is ez van.

2020. okt. 26. 17:02
 116/121 anonim ***** válasza:
62%

"#102 első randikon általában pont random ismeretlen emberekkel szoktak ismerkedni....'

Én biztos nem mennék randizni random ismeretlen emberekkel.

2020. okt. 26. 17:20
 117/121 anonim ***** válasza:
29%

117.

Ezzel semmi baj - nem ebbe kötök most bele - csak, hogy az "ismerkedni bárhol lehet" mítosz mennyire nem igaz, amit itt - és máshol is - szeretnek sokan előadni, akár önsegítős könyvek lapjain is, vagy elismert "pszichológusok".

2020. okt. 26. 17:29
 118/121 anonim ***** válasza:
94%
Egy kis valóság mindenkinek, aki szerint nemba külsö meg a pénz számít, ma délután voltam bevásárolni az egyik nagy áruházlánc (Aldi) egyik egységében, az összes ronda, vagy láthatóan nem pénzes pasas maga volt egy csúnyafickòt láttam csajjal, de a testbeszédükböl látszott, hogy haverok vagy rokonok.
2020. okt. 26. 17:53
 119/121 anonim ***** válasza:
89%

Na, megvettem a kis játékszeremet, egyből szebbnek látom a világot. Nektek is szívből javaslom, aki kéri annak még linket is küldök.

#65 vagyok :)

2020. okt. 26. 19:15
 120/121 acelsziv ***** válasza:
34%
119: Inkább bemutatóvideót küldj :D :D :D
2020. okt. 26. 19:27
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!