Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A facebook-nak is indult egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A facebook-nak is indult egy társkeresője! Máris 10-12szer annyi férfi van mint nő. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 15:43
 71/121 anonim ***** válasza:
17%

#62 "Egy tanács. Ne úgy tekints rgy randira mintha a pénzedért vennél valamit.

Igazából vettél egy élményt. Találkoztál egy lánnyal, valószínűleg jól is érezted magadat vele.

Ennyi. Ha lesz folytatása akkor valószínűleg úgy is fel fogja ajánlani a közösbe fizetést."

Azért kíváncsi lennék, hogy hány férfigyűlölő femináci születne, ha fordítva lenne és a nőnek illene fizetni MINDENT egy randin...

Kíváncsi lennék ki lenne, akinél a 10. kinél a 100. próbálkozásnál pattanna el a cérna...

Nem VÁROK CSERÉBE valamit. Azt várom, hogy szimpatikus legyek a lánynak és akarjon velem lenni. Ne azért mozduljon ki, mert kap egy ingyen potya kávét. Mert sokszor 2000 Ft sokra megy... Neki csak 2000, nekem meg már lehet hogy a 100. 2000 Ft.

2020. okt. 25. 17:38
 72/121 anonim ***** válasza:
82%

"Azt várom, hogy szimpatikus legyek a lánynak és akarjon velem lenni."

De ezt nem tudod kierőszakolni, akár mennyire is szeretnéd.

2020. okt. 25. 17:39
 73/121 anonim ***** válasza:
19%

Tényleg ennyire álomvilágban élsz? Ha ezren nem akarnak veled semmit, akkor nem az ezerrel van a baj, hanem az eggyel. Ez a világhibáztatás hihetetlen.

Van ezer nő. És van ezer férfi. Az ezer nőből EGYIKNEK SEM tetszik egyik pasi sem az ezerből.

Akkor ott már valami nem stimmel.

Erről magyarázok. Nem egy egyedi eset ez a probléma, hanem tömeges.

2020. okt. 25. 17:39
 74/121 anonim ***** válasza:
32%

Amúgy meg honnan a francból veszed, hogy én incel vagyok? Attól hogy kiállok egy társadalmi réteg mellett, akkor már automatikusan közéjük is kell, hogy tartozzak?

A hajléktalanság problémája mellett is csak a hajléktalanok állhatnak ki? Vagy az erőszakos bűncselekmények ellen is csak az áldozatok emelhetnek szót?

Logikából elégtelen!

2020. okt. 25. 17:40
 75/121 anonim ***** válasza:
8%

#63 dehogynem, hiszen nő vagy, áldozat, nektek olyan nehéz párt keresni, hihetetlen nehéz! Minden szemét pasi csak dugni akar meg elnyomni titeket! És amúgy is minden pasi csak dugni akar! Ja meg csak dugni akarnak!

És a mindent sem veszik meg nektek ingyen!

És még le is kell ülnötök beszélgetni vele kényszerből egy randin!

Sanyarú élet ez. Extra jogokat kell kapnotok az egyenlőség jegyében!

Szegénykéim 😓

Elmorzsoltam pár könnycseppet...

Az incelizmus 3 vers, 6 krónika néven mentettem, az áldozathibáztatás mappába

2020. okt. 25. 17:41
 76/121 anonim ***** válasza:
47%
Ha ezer ember bemegy egy étterembe, ahol van ezerféle lejárt kaja, akkor nem kell egyik embernek sem. Tessék fejlődni, tessék elvárásokat támasztani magatok és a másik nem felé.
 77/121 anonim ***** válasza:
25%
Férfiaknak tök mindegy, csak lehessen dugni. Nőknél komplexebb, több szempont alapján történik a társválasztás.
 78/121 anonim ***** válasza:
81%
Élőben is így beszéltek a nőkkel? Nem is értrm, miért nem vagytok szimpatikusak...
2020. okt. 25. 17:42
 79/121 anonim ***** válasza:
83%
Nem, engem nem áldozatnak neveltek. Nem érdekel, hogy dugni akarnak, dugjanak. Velem nem fognak. Dolgozom, nem tudom, te merre nőttél fel, de felénk a nőknek is van munkája. És nem kell leülnöm senkivel randizni, ez a csodálatos a szabadságban.
2020. okt. 25. 17:43
 80/121 anonim ***** válasza:
33%

Na jól van gyerekek, úgy látom, ti már eldöntöttétek, hogy a világ ilyen egyszerű, az incelek a kizárólagos hibásak, és minden jól van, és jól is lesz így a világgal.

Szerintem így teljesen fölösleges folytatni ezt a beszélgetésnek hívott kommentháborút.

Zárszóul egy gondolat:

A világot a béták építették. Akiket lenéztek. Nem a sármőrök, nem az alfák, nem a falu bikái. Nem a macsó színészek, énekesek, sztárok.

Hanem a kevesebb vonzerővel rendelkező béták. Akik vállalták, hogy valóban a közösségért fognak dolgozni, valódi munkákat végeznek el, és a gyerekeikből is hasznos tagokat neveltek a társadalom számára.

A ti hozzáállásotokkal azonban ezek a béták - bár elvégzik a munkájukat, hiszen nem akarnak éhenhalni - szaporodni nem fognak. Az alfák fognak szaporodni és más népek. A cigányok, az arabok, a négerek.

És szépen eljutunk oda pár évtizeden belül, hogy a fehérek elkezdenek kihalni.

Na majd AKKOR megtudjátok, hogy hol volt a hiba a gondolkodásotokban. Amikor a fehér férfiak mentek, és jöttek helyette a feketék.

Náluk nincs feminizmus, liberalizmus, grrlpower és hasonlók. Ott a régi szabályok játszanak, csak sokkal durvábban, mint a fehér magyar férfiaknál. Ott a nőnek Kuss! a neve, akkor kell széttenni a lábát, amikor a pasas kívánja, és az olyan szövegek, amiket ti itt megengedtek magatoknak, instant pofonnal büntetendők.

Szép világ elé nézünk... addig is kántáljátok lelkesen, hogy "fúúúj, incel lúzerek"!

2020. okt. 25. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!