Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » ,,Öreg" (30 felettiek, ittenia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

,,Öreg" (30 felettiek, itteniak szerint egy rakás kaki vagyunk) szinglik, egyedül élők, kiknek kevés a barátjuk. Hogy telik nektek egy hosszúhétvége? Miket csináltok úgy általában ilyenkor ilyen sötét őszi napokon ha nincs meló?

Figyelt kérdés
2020. okt. 24. 17:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Dolgozni járok..
2020. okt. 24. 20:22
 12/14 anonim ***** válasza:
70%
Feküdtem délig, tornáztam, főztem szuper ebédet, aztán Star Wars maraton volt, most videojátékozom. Később még rajzolni fogok. 36/n
2020. okt. 24. 21:20
 13/14 A kérdező kommentje:
király vagy hölgyem :D
2020. okt. 24. 21:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Én egyrészt szombaton rohadt sokat aludtam, mert egy nagyon megterhelő munkahét állt mögöttem, és pénteken meg online edzésem volt korán reggel, így azért nem tudtam sokat aludni. Azon kívül filmeket néztem, olvastam, takarítottam-házimunkáztam (arra sem volt se idő-se energia a hétem), bevásároltam, kedvenc tévéműsoraimnak az új epizódjait megnéztem (főleg brit panel show-k meg kvízek, de az Álarcos énekest is nézem). Nem unatkoztam.
2020. okt. 26. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!