Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
,,Öreg" (30 felettiek, itteniak szerint egy rakás kaki vagyunk) szinglik, egyedül élők, kiknek kevés a barátjuk. Hogy telik nektek egy hosszúhétvége? Miket csináltok úgy általában ilyenkor ilyen sötét őszi napokon ha nincs meló?
Figyelt kérdés
2020. okt. 24. 17:14
1/14 anonim válasza:
Akkor én már matuzsálem vagyok a 45 évemmel.:) Olvasok, filmeket nézek, bicajozok, sétálok, nyelvet tanulok, súlyzózok, kétszóval jól vagyok.
2/14 Lazy Lover válasza:
itt csak trollok meg pár ronda femini nő van nem kell őket komolyan venni.... én dolgozok hétvégén ha nincs melóm akkor pihenek meg bringázok netezek erdőt járok
3/14 anonim válasza:
Ettől a kérdéstől elkezdett sajogni a hátam... Ohh, mégsem, pedig azt hiszik, hogy ebben a korban ez gyakori tünet. :D
De lehet, hogy csak a ráncaim nyomják el a fájdalmat. Tudod, nekem már szarkalábaim vannak közelről nézve és őszül a hajam is.
Ez vannak ezek a trógerek tévedve úgy 20 évvel...
4/14 anonim válasza:
Gyakorizok. Sopánkodok, akartam menni vhova csavarogni, de nem ér rá senki.. Úgyhogy tovább Gyakorizok.. :)
5/14 anonim válasza:
Menjetek valami nyugdíjas klubba😂
21/L
6/14 anonim válasza:
Unalom van. Nyomom a játékot ezerrel egész nap a gépen. Most estére meg ha szerencsém lesz jól beszívok, azt alszok. Nekem jó nap volt a mai 😊
36/F
7/14 A kérdező kommentje:
mit szívsz fater? :D Adol?
2020. okt. 24. 19:07
8/14 anonim válasza:
7
Csak az igazi jó minőségű fű. 8 körül ér ide. Fehérvártól délre 20 km. Ha útba esik írj rám ;)
9/14 A kérdező kommentje:
:D király vagy főnök.
2020. okt. 24. 19:22
10/14 anonim válasza:
Számítógépezés, nyelvtanulás, régebben társkeresőzés, érdekes túristahelyek tanulmányozása, ahova el szeretnék jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!