Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek hogy egyedül maradok?
Valaki volt már olyan helyzetben hogy nem akar szakítani a párjával mert fél egyedül maradni?
Tudom tudom. Majd lesz másik.
De én rettegek attól hogy egyedül kell élnem. Egy éjszakát nem tudnék eltölteni egymagam egy házban. Meg úgy átlagban a mindennapjaim. Jó érzés munka után hogy van itt valaki attól függetlül hogy már rossz a pár kapcsolatunk.
Egyszerűen nem merek lépni. Valami tanàcs ilyen helyzetre??
én már egyedül maradtam, nem olyan vészes amúgy
ne félj tőle, de ha rossz a kapcsolatod és nem javítható akkor lépj ki belőle és keress mást f/27
Miért építetted le a családi és baráti kapcsolataidat?
Ha akarom bármikor átugrok a tesómhoz, a szüleimhez, vagy találkozom egy-két régi, évtizedes gyerekkori barátommal, esetleg haverokkal. Lehet nem mindenkinek ilyen széles a paletta, mint nekem, de érdemes hagyni emberi kapcsolatokat, ne csak a párunk legyen már az életünkben.
Mióta vagytok párkapcsolatban?
Férfi vagy nő vagy? Milyen idősek vagytok?
4 éve
21L
Közhelyesen hangzik és az is. De 21 évesen még előtted az élet. Még ha 10 évvel idősebb lennél, akkor sem lenne késő változtatni.
Ha már TE MAGAD érzed, hogy nem jó a kapcsolat, az jel. Jel arra, hogy változtatni kell. Kiírtad a kérdést, tehát te is érzed, hogy ez nem lesz jó. Sok olyan pár van, akik az évek alatt megkeseredtek egymás mellett, mert amikor eljött a pont, hogy külön kellett volna válni útjaiknak, nem mertek lépni. Gondolj a 3-4-5 vagy akárhány év múlva önmagadra aki egy boldog kapcsolatban van valakivel és hálás, hogy 21 évesen volt mersze kilépni abból, ami már nem működik, ezzel megadva az esélyt a változásra...akkor is ha félelmetes és ijesztő elsőre az ismeretlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!