Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félek hogy egyedül maradok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek hogy egyedül maradok?

Figyelt kérdés

Valaki volt már olyan helyzetben hogy nem akar szakítani a párjával mert fél egyedül maradni?

Tudom tudom. Majd lesz másik.

De én rettegek attól hogy egyedül kell élnem. Egy éjszakát nem tudnék eltölteni egymagam egy házban. Meg úgy átlagban a mindennapjaim. Jó érzés munka után hogy van itt valaki attól függetlül hogy már rossz a pár kapcsolatunk.

Egyszerűen nem merek lépni. Valami tanàcs ilyen helyzetre??

2020. okt. 8. 18:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Ilyesmitől nem szabad félni, és emiatt párkapcsolatban maradni. Nem adod meg a lehetőségét sem magadnak, hogy boldog lehess. Lehet lakótársat keresni, vagy állatot befogadni, hogy ne legyél egyedül.
2020. okt. 8. 18:06
 2/12 anonim ***** válasza:
76%

én már egyedül maradtam, nem olyan vészes amúgy

ne félj tőle, de ha rossz a kapcsolatod és nem javítható akkor lépj ki belőle és keress mást f/27

2020. okt. 8. 18:11
 3/12 anonim ***** válasza:
88%

Miért építetted le a családi és baráti kapcsolataidat?

Ha akarom bármikor átugrok a tesómhoz, a szüleimhez, vagy találkozom egy-két régi, évtizedes gyerekkori barátommal, esetleg haverokkal. Lehet nem mindenkinek ilyen széles a paletta, mint nekem, de érdemes hagyni emberi kapcsolatokat, ne csak a párunk legyen már az életünkben.

2020. okt. 8. 18:14
 4/12 A kérdező kommentje:
Egyetem miatt több mint két órára költöztem el otthonról. Nem opció nekem. Itt Pesten meg nem sikerült baráti kort kialakítanom
2020. okt. 8. 18:19
 5/12 anonim ***** válasza:

Mióta vagytok párkapcsolatban?

Férfi vagy nő vagy? Milyen idősek vagytok?

2020. okt. 8. 18:20
 6/12 A kérdező kommentje:

4 éve

21L

2020. okt. 8. 18:23
 7/12 anonim ***** válasza:
77%

Közhelyesen hangzik és az is. De 21 évesen még előtted az élet. Még ha 10 évvel idősebb lennél, akkor sem lenne késő változtatni.

Ha már TE MAGAD érzed, hogy nem jó a kapcsolat, az jel. Jel arra, hogy változtatni kell. Kiírtad a kérdést, tehát te is érzed, hogy ez nem lesz jó. Sok olyan pár van, akik az évek alatt megkeseredtek egymás mellett, mert amikor eljött a pont, hogy külön kellett volna válni útjaiknak, nem mertek lépni. Gondolj a 3-4-5 vagy akárhány év múlva önmagadra aki egy boldog kapcsolatban van valakivel és hálás, hogy 21 évesen volt mersze kilépni abból, ami már nem működik, ezzel megadva az esélyt a változásra...akkor is ha félelmetes és ijesztő elsőre az ismeretlen.

2020. okt. 8. 20:04
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
21 évesen kár megrekedni a rosszban, pár év múlva nagyon fogod bánni, hogy nem léptél előbb! 2 óra az otthonodtól nem távolság, hétvégén haza tudsz ugrani a régi barátokhoz, ráadásul az egyetemen végtelen lehetőséged van ismerkedni.
2020. okt. 8. 20:16
 9/12 anonim ***** válasza:
35%
A napi női picsogás megvolt.
2020. okt. 8. 20:47
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sokan vannak így. Leginkább azok, akik fiatalon jönnek össze és nem tanultak meg egyedül élni. Félnek az ismeretlentől.
2020. okt. 8. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!