Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek attól hogy örökre egyedül maradok. Mit tegyek?
#3: Ez jó volt! :D
Kérdező: akkor tenned kell ez ellen. Mondanom sem kell, hogy otthon ülve semmi esély a változásra. Járj el otthonról, nézelődj üzletekben, elegyedj szóba ismeretlenekkel, kérd ki a véleményüket egy ruháról, szemüvegről, akármiről.
"egyedül jöttél erre a világra, egyedül is mész el.."
Mostanában én is ezt érzem, nekem ugyan vannak barátaim de azt hiszem egyre csak távolodok tőlük :/ a legrosszabb az hogy nemsokára dolgozhatok és akkor szerintem a sok meló miatt még ennyi idő, energiám se lesz rájuk.. meg nekik se rám..
21F
Vissza ne irj privatra kerdezo
...
De nem fogsz segítséget kapni itt! Ez biztos!
Van olyan ember is ,aki imádja a nyugalmat, szinte egész életében. Te ennek az ellentettje vagy, egyenesen írtózól tőle. Ez van. Valami oka biztos van. A témában google-zz pár könyvet, olvasd el, van egy csomó ingyenes előadás. Azokat is lehet nézegetni. Hajrá.
Ott van például Almási Kitti. Van egy csomó előadása. Én most őket nézegetem, mert ő volt a soron következő. Na, ő például ecseteli hogy teljes szegénységből hogy változtatta meg az életét. Eleinte mennyire is szégyellte ezt az állapotot de aztán tett érte hogy ez megváltozzon. Ő MAGA! nem más! Neked sem tud senki sem segíteni. Magadban kell elkezdeni. De az ilyen előadások egész jó kiinduló pontok. Mások tapasztalataiból sok erőt lehet meríteni. Egy másik videójában mesélte, hogy van egy klubja, ahol egymást segítik. Mindenféle ember jár oda. Van valami játékuk ami alapján mindenkiből megállapítják sacc per kb hogy milyen jellem és a következő összejövetelen a teljes ellentettjét kell eljátszania. Egy szerény , visszahúzódó csaj egy "ku.rv.át" játszott. Egy gazdag csávó egy pár órára koldusnak adta ki magát. És ezek az emberek, mivel látják a másik oldalt is ,teljesen felnyílik a szemük egy két témával kapcsolatban. Na mind1, csak érdekességképp ecseteltem.
Csak azt mondom ha tényleg meg akarnád keresni a bajod okát, már megtetted volna több órányi kutakodással és olvasással. Talán még segítség kéréssel is. De örülök hogy ennyire nem vagy elkeseredett. Szóval valami kezdeti stádiumban lehetsz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!