Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 éves pasi létemre úgy érzem sose lesz barátnőm.Sose voltam sikeres a nőknél. Bele lehet törödni hogy egyedül maradok?
Tudod mi a probléma ami akadályoz?
Ha nem, vagy csak ilyen "alacsony vagyok, kicsi a kuki, kevés a pénz, stb." kifogás van, akkor könnyen lehet, hogy egyedül maradsz.
Szerintem beletörődni nem lehet igazán.
Te döntöd el. Én láiról, mit tennék a helyedben.
Fognék egy füzetet, nyitnék 5 oldalt és ötletelnék, hogyan fejleszthetem az életemet. 5 oldal: családom, barátaim, karrierem, egészségem, pénzügyeim. Ha ez az 5 téma megáll a maga lábán, akkor jöhet a barátnő.
Egy rosszul / kényszerből beválasztott társ olyan papucsot csinál belőled, hogy 80 éves korodig nyögheted a törlesztőket, miközben 40 evésen az asszony lelép egy pénzesebb kandúrral, vagy ami rosszabb, elhízik, és a gyereknevelésre hivatkozva reggeltől estig otthon mereszti a seggét, miközben te a cégnél gályázol.
Jó érzés a párkapcsolat, de ha a kényszer visz bele, akkor sokkal nehezebb kilépni egy működésképtelen, élősködő kapcsolatból.
Beletörődni nem érdemes, mert akkor továbbra is szenvedést fog okozni...
Magát a vágyat kell elengedni! (Ez pl nekem 36 évesen sikerül több évnyi elzárkózás, és meditáció után.)
6 os
Eszembe se jutna rongyrázos pláza cicáknál próbálkozni.
Nekem egy normális nő is kihívás.Vagyis inkább nagyon nehéz lenne. Szerintem semmi esélyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!