Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmileg analfabéta férfi vagyok és sikeres. Meg tudsz győzni, hogy megváltozzak?
Figyelt kérdés
Az előbbi kérdés ihletett meg, pont olyan vagyok. Szükségtelennek látom a megváltozást, mert úgyis találok nőket, akikkel legalább pár hónpos kapcsolatot kialakíthatok. Mi tudna meggyőzni arról, hogy változzak meg, ha így sincsenek gondjaim?2020. aug. 16. 07:27
1/10 anonim válasza:
Ha akarnál, sem lennél rá képes, a kérdés tárgytalan.
2/10 anonim válasza:
Semmi nem kell,hogy meggyőzzön.
Minek megváltoztatni valakit?
Ha neked így a jó,nekem főleg!
Hajrá!
3/10 anonim válasza:
Nálam nem lennél az, a többi meg nem érdekel. Te úgy vagy boldog, én meg nélküled, mindenki nyer. :)
4/10 anonim válasza:
Teljesen értelmetlen a kérdés, nyilván nem egymást keressük. Remélem azért te korrekt vagy, és jelzed a partnereknek, hogy laza kapcsolatra vágysz.
5/10 anonim válasza:
Minek akarsz megváltozni,ha így jó neked?
6/10 anonim válasza:
Nem meglepő, az érzelmi analfabéta férfiakra buknak a nők.
7/10 anonim válasza:
Szerintem te értelmileg is analfabéta vagy, ha azt hiszed, hogy egy logikus érveléssel meg lehet győzni valakit arról hogy ne legyen már érzelmileg fogyatékos.
8/10 anonim válasza:
Felesleges megváltoznod. Viszont ha túl sokáig élvezed ilyen módon az életet, kicsúszol az időből, és idős napjaid egyedül tengetve újraértékeled ezeket az éveket.
9/10 anonim válasza:
Esélyed sincs megváltozni, nincs érzelmi intelligenciád. Hideg vagy, mint temetőben a sír, az ilyeneknek a nők csak szexre kellenek. Ha akarnál sem tudnál megváltozni.
10/10 anonim válasza:
Ha nem lennének gondjaid, akkor nem írnál ki ilyen kérdést!
Van ilyen férfi ismerősöm, sokáig azt gondolta hogy ő a nők álma, gazdag, sikeres, jóképű, jó az ágyban, csak éppenséggel azt felejtette el hogy az idő fölötte is jár, aztán most sír, hogy család kell neki, normális nő stb...
Csak ugye már nem jó akárki.
Nem kell megváltoznod, mert ez idő megvaltoztat, ha tetszik ha nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!