Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sikeres társkeresés előtt egy jó "genetikai kockadobás" szükséges a férfiaknak?
Nem. Az arcodon és a magasságodon nem tudsz változtatni valóban, de ezekben is nagyon az alsó 10-20%-ban kell lenned, hogy egyáltalán ne legyen lehetséges mással kompenzálnod. Nagyjából ezekkel lehet:
-Gyúrás, testépítés. Senki nem tiltja meg, hogy szép izmos testalkatod legyen.
-Intelligencia, értelem, műveltség. Sok nőnek bejön, ha hiszed, ha nem.
-Életcélok, szorgalom, kitartás, rájönni egy módszerre a sok közül amivel jól lehet keresni, egzisztenciát lehet építeni.
-Humor, szórakoztatás képessége. Jó kommunikációs képességek, szociális skillek.
-Férfias viselkedés, kezdeményezőkészség, tökösség, magabiztosság.
Ezek közül nem kell mindegyiket extrém módon kimaxolnod, attól is függ magasságban és arcban mennyire rossz a helyzet, de bőven lehet kompenzálni a kevésbé jó genetikát azzal, ha ezekre a dolgokra rágyúrsz.
Ha csúnya vagy akkor vannak más dolgok is amivel meg kerülheted az örök magányt !
1, sok pénzed lesz
2, 10 évig dietasan eszel és edzel
Nem értelek titeket. Láttatok már átlagos/ csúnyácska fiúknak párkapcsolatban? Sőt, gyakran jó nőkkel? NA ugye hogy láttatok!! Akkor meg miről beszélünk?!
Nekem nőként nem a külső a legfontosabb, az összes korábbi kapcsolatomban a személyiségük fogott meg, vagy az ahogy bántak velem. Teljesen eltérően néztek ki, ma már visszanézve nem is értem hogy tudtam vonzódni, hiszem semmi extra nem volt a külsejükben.
Ismerek kövér, és kifejezetten csúnya férfiakat is, akiknek hozzájuk képest jó nőik vannak, gondolom ti is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!