Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A sikeres társkeresés előtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sikeres társkeresés előtt egy jó "genetikai kockadobás" szükséges a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Tehát,ha valaki nem rendelkezik a nők által preferált külső tulajdonságokkal,akkor a nem nyert kategóriában ragad egy egész életre?

2020. okt. 10. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

Nem. Az arcodon és a magasságodon nem tudsz változtatni valóban, de ezekben is nagyon az alsó 10-20%-ban kell lenned, hogy egyáltalán ne legyen lehetséges mással kompenzálnod. Nagyjából ezekkel lehet:

-Gyúrás, testépítés. Senki nem tiltja meg, hogy szép izmos testalkatod legyen.

-Intelligencia, értelem, műveltség. Sok nőnek bejön, ha hiszed, ha nem.

-Életcélok, szorgalom, kitartás, rájönni egy módszerre a sok közül amivel jól lehet keresni, egzisztenciát lehet építeni.

-Humor, szórakoztatás képessége. Jó kommunikációs képességek, szociális skillek.

-Férfias viselkedés, kezdeményezőkészség, tökösség, magabiztosság.

Ezek közül nem kell mindegyiket extrém módon kimaxolnod, attól is függ magasságban és arcban mennyire rossz a helyzet, de bőven lehet kompenzálni a kevésbé jó genetikát azzal, ha ezekre a dolgokra rágyúrsz.

2020. okt. 10. 19:33
 2/8 anonim ***** válasza:
14%
Sok pénz, ez a legfontosabb...
2020. okt. 10. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
22%
Attól függ, milyen korosztályról beszélünk. Fiatalon a nők a lehető legjobb pasikkal akarnak szexelni, ott csak az tud labdába rúgni, aki jó géneket fogott ki, azaz született jópasi. Később kénytelenek lejjebb adni külsőre, mivel koruk előrehaladtával egyre inkább azt kell nézniük, hogy tudnak magukhoz láncolni hosszútávon egy stabil pénzforrást. Az utóbbi nyilván nem az a pasi lesz, akitől leolvad a bugyi, mivel az ilyen férfiak jellemzően az első dugás után lelépnek. Azért válik valamennyire könnyebb a nem túl kapós férfiak helyzete 30 felett, mert akkor a nők már rákényszerülnek, hogy ne csak a top pasikkal foglalkozzanak, hanem azokkal is, akiket addig levegőnek néztek.
2020. okt. 10. 20:12
 4/8 anonim ***** válasza:
54%
A nőknek is. Kifejezhetetlenül sz*r génállományt örököltem (és nem túlsúlyt, mielőtt jönne a szokásos mellélövés), sikertelen is vagyok és voltam mindig.
2020. okt. 10. 20:16
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Ha csúnya vagy akkor vannak más dolgok is amivel meg kerülheted az örök magányt !

1, sok pénzed lesz

2, 10 évig dietasan eszel és edzel

2020. okt. 10. 20:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem értelek titeket. Láttatok már átlagos/ csúnyácska fiúknak párkapcsolatban? Sőt, gyakran jó nőkkel? NA ugye hogy láttatok!! Akkor meg miről beszélünk?!

Nekem nőként nem a külső a legfontosabb, az összes korábbi kapcsolatomban a személyiségük fogott meg, vagy az ahogy bántak velem. Teljesen eltérően néztek ki, ma már visszanézve nem is értem hogy tudtam vonzódni, hiszem semmi extra nem volt a külsejükben.

Ismerek kövér, és kifejezetten csúnya férfiakat is, akiknek hozzájuk képest jó nőik vannak, gondolom ti is.

2020. okt. 13. 11:01
 7/8 anonim ***** válasza:
6-os én még nem láttam.
2021. márc. 28. 10:12
 8/8 anonim ***** válasza:
7. Pedig én helyesebb pasiként gyakran azt látom, hogy csinos lányok kapcsolatban vannak tőlem kevésbé jól kinéző srácokkal is.
2021. márc. 28. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!