Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen csajok fejét nem robbantja szét a kognitív disszonancia?
Társkeresős adatlap, a nőci leírja, hogy az ideális pasinak legyen saját lakása, nyaralója, autója, de még jobb, ha esetleg hajója is van (nem csónak, hajó), aztán a végén a megjegyzés: "ne a pénzeddel akarj meghódíttani!"
Túl azon, hogy a csaj sem az az überbrutál jó nő, hogy a pénzes (hajótulajdonos) pasik kezüket-lábukat törjék érte, nem érzi a finom ellentmondást az anyagiakat kiemelő "ideális férfi" definíció és az utsó mondat között?
Úgy általában az emberek több, mint fele hasonló szinten mozog. Tök jó példa erre, amikor a nem tetsző párt kis sikkasztásán is kiakadnak, de az általuk imádott párt milliárdokat is lenyúlhat.
A társkeresés meg még közvetlenebb. Pl. 10-ből 9 ember tök lazán előadja, hogy nincsenek nagy elvárásai, aztán mégis. A nők még kevésbé lettek képesek az elvárások prezentálásához felnőni, mert megmaradt bennük, hogy a társadalom felé jobbat mutassanak magukból.
Gondolom nem érzi.
Szerintem annyi esze lehet az ilyen nőknek/lányoknak mint egy marék pillangónak.
Mielőtt kapom a lepontozást én is nő vagyok.
De azok akiknek csak ebből áll egy ideális pasi nem is érik meg,hogy normális férfiak foglalkozzanak velük.
"hanem IT, meg pénzügy diplomást."
A gazdasági szakokon bő 60% nő.
Akkor ha ezek a csajok járnak valakivel, akkor ugye a férfit is golddiggernek nevezed.
#6: Miért, a férfiak úgy szokták előadni az elvárásaikat, mint ami a kérdésben szerepel? Férfiaktól azért jóval ritkábban látni, hogy a nő ezt vagy azt dolgozzon.
(Érdekes amúgy, hogy nőkről és férfiakról szóló kérdéseknél mennyi kisfiú és kislány válaszol, akik nem is a kérdésre válaszolnak, csak valami sértődöttséget adnak elő.)
Nem tudom, de kötelező neked pont vele ismerkedned?
Nem. Írj rá olyanra, aki szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!