Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen csajok fejét nem robbantja szét a kognitív disszonancia?
Társkeresős adatlap, a nőci leírja, hogy az ideális pasinak legyen saját lakása, nyaralója, autója, de még jobb, ha esetleg hajója is van (nem csónak, hajó), aztán a végén a megjegyzés: "ne a pénzeddel akarj meghódíttani!"
Túl azon, hogy a csaj sem az az überbrutál jó nő, hogy a pénzes (hajótulajdonos) pasik kezüket-lábukat törjék érte, nem érzi a finom ellentmondást az anyagiakat kiemelő "ideális férfi" definíció és az utsó mondat között?
11-es vagyok.
Jézusom ez a csaj iszonyúan proli. Szoli recepciós vagy dohányboltos style
22 Igen, én is így értettem.
Az is megfordult a fejemben, hogy ez egy troll által kreált kamu profil. Ha valós személy csinálta komoly szándékkal, akkor erre azt tudom mondani, mint a 21-es,hogy nagyon proli. Nem mindenki lehet értelmes, jólnevelt. Ignorálni kell az ilyen embert.
Amúgy nem vont le következtetést általánosan a lányokról.
Ennél a kérdésnél kivételesen nincs általánosítás.
Azt írta az "ilyen lányok".Az nem általánosítás.
Gyk válaszolók: Tuti kamu, mutazsmeg!
*posztoló megmutatja.
Gyk válaszolók: Tuti troll, akkorsesincsúgy!
Azért emberek, ez kicsit meredek...
Ráadásul, ahogy a #28-as írta, nem is minden nőről szólt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!