Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatnál egy nagy nemzeti összefogást a férfitöbblet ellen? Hogy csak nőket fogadjunk be bevándorlónak?
Tudom, hogy ez az ország nem valami vonzó a bevándorlóknak. Nagy ügyet csináltak belőle a politikusok, de senki nem ide akart jönni, hanem keresztülmenni rajtunk. Azt meg könnyebben is meg lehetett volna oldani mint erre építeni az egész politikánkat de mind1. Ne menjünk el a politika irányába.
Visszakanyarodva, Európa szinten szegény ország vagyunk, valahol Európa alsó 1/3-dában vagyunk élhetőség és gazdaság szempontjából. DE vannak olyan ázsiai országok ahol szépek a nők, pl. Mongólia, Nepál, Vietnám, Fülöp-szigetek akiknél még mi jobb ország vagyunk, így onnan el lehetne csábítani a nőket. Vagy felőlem arab nők is jöhetnének, azok között is vannak nagyon szépek amúgy, csak vegyék le a fejükről a kendőt, hagyják otthon a férjüket a pcsába (akikhez 14 évesen mentek hozzá mert ott úgy szokás) és váljanak el, valamint a vallásuktól sem ártana elszakadni.
Támogatnál úgy összességében egy olyan nagy nemzeti összefogás mozgalmat ennek a problémának a megoldására, hogy demográfiai okokra hivatkozva csak gyerektelen, fiatal női bevándorlókat fogadnánk be, azokat viszont nagy szeretettel és állami támogatás programmal?
Nem azért nem találok barátnőt mert szerencsétlen vagyok, hanem mert NINCS már több szingli nő az országban. Viszont rengeteg szingli férfi van. Menj fel bármelyik netes társkeresőre vagy olvass statisztikát.
Viszont rengeteg férfi tudna családot alapítani, meg jobban boldogulni az életben ha lenne mellette egy nő. Ebben az esetben igenis össze kellene fognunk nemzetileg és orvosolni ezt a problémát. A külföldi nők, remek megoldás lenne. Nekem pl. jó lenne egy ázsiai vagy arab nő is feleségnek.
"NINCS már több szingli nő az országban. "
ne beszélj már baromságokat!
És mégis szerinted kivel vannak párban a nők, ha egy szingli nő sincs viszont rengeteg pasi?
"Tized annyi szingli nő sincs mint ahány szingli férfi van. "
Látszik, hogy a realitást már rég elvesztetted.
Te nehéz felfogású vagy?
Darabszámra nincsen annyi nő mint férfi, nem az hogy én nem kellek a nőknek. Kellenék én ha lenne kinek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!