Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatnál egy nagy nemzeti összefogást a férfitöbblet ellen? Hogy csak nőket fogadjunk be bevándorlónak?
Tudom, hogy ez az ország nem valami vonzó a bevándorlóknak. Nagy ügyet csináltak belőle a politikusok, de senki nem ide akart jönni, hanem keresztülmenni rajtunk. Azt meg könnyebben is meg lehetett volna oldani mint erre építeni az egész politikánkat de mind1. Ne menjünk el a politika irányába.
Visszakanyarodva, Európa szinten szegény ország vagyunk, valahol Európa alsó 1/3-dában vagyunk élhetőség és gazdaság szempontjából. DE vannak olyan ázsiai országok ahol szépek a nők, pl. Mongólia, Nepál, Vietnám, Fülöp-szigetek akiknél még mi jobb ország vagyunk, így onnan el lehetne csábítani a nőket. Vagy felőlem arab nők is jöhetnének, azok között is vannak nagyon szépek amúgy, csak vegyék le a fejükről a kendőt, hagyják otthon a férjüket a pcsába (akikhez 14 évesen mentek hozzá mert ott úgy szokás) és váljanak el, valamint a vallásuktól sem ártana elszakadni.
Támogatnál úgy összességében egy olyan nagy nemzeti összefogás mozgalmat ennek a problémának a megoldására, hogy demográfiai okokra hivatkozva csak gyerektelen, fiatal női bevándorlókat fogadnánk be, azokat viszont nagy szeretettel és állami támogatás programmal?
Én egy lakatlan szigetre telepítést támogatnék hol az ilyeneket gyűjtik be mint te.
És azt vízi aknákkal meg ICBM-es Rombolókkal csőre töltve körbe venni.
Komolyan elme orvos látott már ?
Tudod mi különböztet meg egy sikeres nemzetet egy sikertelentől? Ezért vagyunk mi sikertelen és szegény, elnyomott nemzet. Mert a társadalom ennyire széthúzó, mások problémáját meg sem hallgatod, nem hogy még cselekednél is...
Ezért vagyunk mi csóró és csicska ország, és ezért is maradunk örökre az. Amíg ilyen az emberek mentalitása, nem is lehetne más.
Megszámoltál mindenkit, hülyegyerek? Csak én magam ismerek féltucat csinos és értelmes szingli nőt. Mindent megadnának egy normális értelmes pasiért. Te már itt kibuknál ez a baj.
Jobb lenne, ha te meg az incel fajtád beállnátok b u z i nak. Gyertek össze szépen egymással és levan a gond.
"Darabszámra nincsen annyi nő mint férfi"
Minimális(!) eltérés van, és van egy csomó szingli nő. A te provblémád, hogy nem tudsz ismerkedni.
" mások problémáját meg sem hallgatod, nem hogy még cselekednél is..."
Van egy csomó valóban fontos probléma. A tied a te magánügyed. Nehogy már itt hisztizz nőért! Inkább azon gondolkozz el, miért nem kellesz egy nőnek sem. Csak mert bőven van szingli nő.
Mekkora balkáni mentalitás már. Több a férfi? Legyetek buz1k! Meg, ez a ti egyéni problémátok! Le vagytok szarva!
Mondd meg, mi károd lenne neked abból, ha azoknak a férfiaknak is lehetne barátnőjük akiknek most nem jut? Neked ugyanúgy jutna férfi, csak néhány honfitársad nem nyomorogna lelkileg.
Balkáni nemzetnek, balkáni a sorsa.
Darabszám....
darab....
Nem szégyenled már magad? Fogd már fel, nem azért nincs senkid, mert nincs szingli nő, hanem mert gusztustalan a gondolkodásod. Ismeretlenül is olyan szinten undort váltasz ki belőlem, amire nem volt még példa.
Állami támogatás arra, hogy ingyenélőket telepítsenek az országba, miközben rengetegen éheznek? Omlanak a kórházak, iskolák, óvodák. Teleszemetelik az erdőket, munkahelyek szűntek meg a járvány miatt!
Siránkozni van eszed, de arra, hogy elmenj orvoshoz már nincs?
Lenézed a nőket, és még p.nát vársz, mire fel? Mit tudsz te nyújtani egy nőnek, a lenézésen kívül?
Annyira odáig vagy az egzotikus nőkért, költözz oda, de vidd a hozzád hasonló gondolkodású csürhét is!
Általában 100 lány csecsemőre jut 105 fiú csecsemő. Ez mindig így van, ilyen a természet. Ebből következik, hogy minimális férfitöbblet van fiatal korban. De mivel a férfiak halandóbbak, illetve önpusztítóbbak mint a nők, így 40 éves kor körül már kiegyenlítődik a két nem aránya.
Hogy nincs barátnőd, csak elhanyagolható részben köszönhető ennek, hiába írsz ki erről 100 ezer kérdést. Vajon a nők miért nem téged választottak, amikor szinglik voltak? Miért a másikat? Ezen nem gondolkodnál el? Valami csak nem kóser benned, ha nem téged választottak. Elárulom, hogy melegként még nekem is volt barátnőm gimis koromban. Szal valamit nagyon rosszul csinálsz, ha egy meleg pasi is becsajozik (nem voltam teljesen tisztában magammal, ill. meg akartam felelni akkor még a szülői elvásároknak) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!