Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol ismerkedhetek sikeres,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetek sikeres, okos üzletemberrel, vállalkozóval?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, és szeretnék tanulni,fejlődni, hogy a távoli jövőben önállóan megtudjak állni a lábamon, mint vállalkozó.

Hol találhatok olyan társat, aki már elért valamit az életben és szívesen segítene a mindennapokban, az üzleti tapasztalatát megosztaná, segítene fejlődni, okosodni, stb...

2020. aug. 26. 15:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
Azaz protekcióhoz juttatni és támogatni akár anyagilag is? :)
2020. aug. 26. 15:56
 2/15 A kérdező kommentje:
Anyagilag nem szükséges!
2020. aug. 26. 15:57
 3/15 anonim ***** válasza:
78%
Amit te keresel azt gyakornoksagnak hívják vagy mentornak. Azért párkapcsolatba kezdeni valakivel mert vállalkozást akarsz tanulni tőle elég beteges. Plusz egy ilyen ember vagy egy hasonlóan inspiráló társat fog keresni vagy pedig egy uresfeju szexbabát ha csak azt akár, nem egy gyámolítanivaló fiatalt.
2020. aug. 26. 16:11
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

És ez miért párkapcsolati kérdés?

Végezd el a megfelelő sulit, nem írtad milyen vállalkozásra gondolsz és elkezdesz dolgozni a megfelelő területen. Ha elég tapasztalatot szereztél önállósodhatsz. Járj szakmai konferenciákra, akárhova, nem tudjuk milyen vonal érdekel.

2020. aug. 26. 16:16
 5/15 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Keress pénzügyi tanácsadókat.
2020. aug. 26. 16:49
 6/15 A kérdező kommentje:

#4 Mert kapcsolatot is szeretnék.

Ha olvastad volna a kérdést, nem kérdeznél ilyet!!!!

2020. aug. 26. 16:59
 7/15 A kérdező kommentje:
#3 Van benne igazság, de nem egészen így van! Sok tehetséges férfi keresi a fiatalabb társaságot, és hidd el örülnek ha valaki kíváncsi, és tanítható!
2020. aug. 26. 17:01
 8/15 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem is el vagy tévedve egy csöppet. De gondolom ezért is gorombán letámadsz majd. Mintha én tehetnék róla, hogy egyedül nem megy ez neked.
2020. aug. 26. 17:09
 9/15 A kérdező kommentje:

#8 Ebben semmi goromba stílus nem volt, egy kulturált választ írtam, hogy szeretnék egy társat, aki segít a fejlődésben, ennyi.

Persze, mindemellett kell majd járnom máshová képzésekre, de kell egy biztos pont,aki segít.

Együtt könnyebb, mint egyedül!!!!

2020. aug. 26. 17:21
 10/15 A kérdező kommentje:
#10 Intelligenciád mérhetetlen, alpári megnyilvánulásaid vannak, ezek után Én csendben maradnék a helyedben!
2020. aug. 26. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!