Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A női nagy igények megléte mennyiben befolyásolja a körülményeiteket férfiként?
A legtöbb nőnek egyáltalán nincsenek nagy igényei. A legtöbb lány és nő egy partnerre vágyik, akivel vállvetve állnak neki az életek. Miután összejöttünk, a barátnőm megmondta az ő három pillérét egy kapcsolatnak:
- egy személyiség, ami vonzó számára. Mondanom se kell, ez mindenkinek más, és a legtöbb ember itt bukik el: nem ismeri meg kellően a másikat.
- egy számára vonzó külső. Akárcsak az előző, ez is szubjektív, neki például az is bejön, hogy egy gyerekkori baleset miatt ferde az orrom.
- közös érdeklődések és célok az életben. Neki mindig is fontos volt, hogy a leendő párja osztozzon bizonyos szenvedélyeiben, és a jövő tervezéséhez elkerülhetetlenek az azonos célok. Mást ne mondjak, legyen-e gyerek, vagy sem.
Milyen nagy igényekre gondolsz? Az én elvárásaim full alap szinten vannak, mégsem képes megugrani egy csomó hapsi. :D Pl.:
1. Akarjon dolgozni és fejlődni (nem milliók, de hát valamiből KÖZÖSEN kell életet építeni)
2. Rendben legyen az alapvető higiéniája, figyeljen oda magára
3. Ebből adódóan ne legyen elhízott, hanem heti 2-3 x menjen edzeni, mint én
4. Legyen meg a józan paraszti esze (nem feltétlen diploma)
5. Legyen egészséges énképe
6. Őszinte legyen
Meg kb. hogy hűséges legyen, akarjon családot, ilyesmi alap dolgok. Na, de hát mondom, hogy az egészséges önképen, meg a testképen már elcsúszik csomó ember.
Semmiben.
Teljes, boldog életem van egyedül is, és ez hozza magával, hogy nem vagyok egyedül.
"Miről beszélsz te?"
Arról beszél az a hozzászóló, akinek a megjegyzésére reagáltál, hogy fel lehet ismerni immár a sokadik kérdésednél, hogy te vagy a "bombanős kérdező" újratöltve.
Ez már nekem is lejött önmagában a kérdésed olvasása előtt, még mielőtt még láttam volna az opciókat a szavazásnál, amiből kiderül, hogy még elméleti szinten sem tudsz objektív lenni, és nem tudsz elfogadni, de még csak elképzelni sem olyan válaszokat, amik nincsenek összhangban a saját elmédben létező kész válaszokkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!