Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A női nagy igények megléte mennyiben befolyásolja a körülményeiteket férfiként?
"csak szavak"
Igen, egy anonim fórumon csak szavakat lehet használni. Mit szeretnél, összehozzak neked és a barátnőmnek egy zoom találkozót? Vagy átjönnél hozzánk? Rég láttam ilyen szánalmas módot arra, hogy valaki elsöpörje az őt ért kritikát.
Persze:). Az igazságtalanság abban rejlik, hogy még egy bűnöző is boldog, mert ha van lóvéja, úgyis lovagolják. és te mit keresel egyébként itt?
Nincs jobb dolgod, mint engem keresni, kutatni? Neked van nőd? Akkor miért nem azzal beszélgetsz?
Azt, hogy ki kihez és miért vonzódik, az nem bontható le arra, hogy igazságos-e avagy sem. Semmilyen jogod nincs arra, hogy bárkit emiatt lenézz. Az egyébként rólad árul el sokat, hogy még egy bűnözővel is előbb kezdenek, mint veled.
Van, csak éppenséggel alszik. Nemrég született meg a pici, így éjszaka nem mindig alussza ki magát, én pedig ébren vagyok, így vigyázok gyerekre. Home office van, néha felnézek ide, ennyi. Most remélem megnyugodtál, hogy ezt is tudod, várom, ebbe hol kötsz bele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!