Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A női nagy igények megléte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A női nagy igények megléte mennyiben befolyásolja a körülményeiteket férfiként?

Figyelt kérdés

2020. okt. 21. 11:31
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
92%
A te agymenésed nem a valóság, téged kezelni kéne.
2020. okt. 21. 13:10
 12/31 A kérdező kommentje:
Ez is butaság. Ez megint egy olcsó kifogás.
2020. okt. 21. 13:11
 13/31 anonim ***** válasza:
91%
Könnyű mindenre ilyen semmitmondó dolgokat ide böfögni, amiket te bizonyára "érveknek" hívsz. Valójában buta vagy és felszínes, ennyi bajod van csak. Ismerünk már jól, unjuk az idióta kérdéseidet.
2020. okt. 21. 13:15
 14/31 anonim ***** válasza:
93%

"csak szavak"

Igen, egy anonim fórumon csak szavakat lehet használni. Mit szeretnél, összehozzak neked és a barátnőmnek egy zoom találkozót? Vagy átjönnél hozzánk? Rég láttam ilyen szánalmas módot arra, hogy valaki elsöpörje az őt ért kritikát.

2020. okt. 21. 13:15
 15/31 A kérdező kommentje:
13: Én vagyok a buta és a felszínes? Azért mert nem hagyom az igazságtalanságot? Hogyan neveznéd azokat a nőket, akik miatt rengeteg férfi van egyedül?
2020. okt. 21. 13:34
 16/31 anonim ***** válasza:
93%
Semmi igazságtalanság nincs abban, ha nem kellesz a nőknek.
2020. okt. 21. 13:37
 17/31 A kérdező kommentje:

Persze:). Az igazságtalanság abban rejlik, hogy még egy bűnöző is boldog, mert ha van lóvéja, úgyis lovagolják. és te mit keresel egyébként itt?

Nincs jobb dolgod, mint engem keresni, kutatni? Neked van nőd? Akkor miért nem azzal beszélgetsz?

2020. okt. 21. 13:39
 18/31 anonim ***** válasza:
91%
Csak jelezném, hogy minden egyes nő "miatt" rengeteg férfi van egyedül, mivel egy nő általában egyszerre egy férfival van kapcsolatban, nem többel (kivéve abban a pár országban, ahol mondjuk többférjűség van).
2020. okt. 21. 13:40
 19/31 anonim ***** válasza:
92%
Tudod mi a legtöbb nő igénye? Az hogy normális legyen és Férfi (nagy betűvel). Aki pénzbeli, vagyonbeli igényekre hajt azt meg golddiggernek hívják de a rossz seb akar velük ismerkedni, engem kifejezetten bosszantana ha csak a dollárjeleket látnák bennem és nem az embert.
2020. okt. 21. 13:41
 20/31 anonim ***** válasza:
93%

Azt, hogy ki kihez és miért vonzódik, az nem bontható le arra, hogy igazságos-e avagy sem. Semmilyen jogod nincs arra, hogy bárkit emiatt lenézz. Az egyébként rólad árul el sokat, hogy még egy bűnözővel is előbb kezdenek, mint veled.

Van, csak éppenséggel alszik. Nemrég született meg a pici, így éjszaka nem mindig alussza ki magát, én pedig ébren vagyok, így vigyázok gyerekre. Home office van, néha felnézek ide, ennyi. Most remélem megnyugodtál, hogy ezt is tudod, várom, ebbe hol kötsz bele.

2020. okt. 21. 13:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!