Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A női nagy igények megléte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A női nagy igények megléte mennyiben befolyásolja a körülményeiteket férfiként?

Figyelt kérdés

2020. okt. 21. 11:31
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Róluk árul el sokat, mégpedig azt, hogy ahol pénz van, ott vannak ők is.
2020. okt. 21. 13:48
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
És akkor? Kit érdekel, hogy számodra idegen nők mit csinálnak?
2020. okt. 21. 13:50
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Az a baja, hogy nem vele vannak. Hogyha minden ujjára jutna egy nő, és minden nap más feküdne az ágyában, rögtön semmi gondja nem lenne ezzel a hűdeigazságtalan világgal.
2020. okt. 21. 13:52
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
A nőknek csak egy kis része golddigger. De neked nem jó a dundi Katika a kisboltból vagy a szemüveges Jucika a könyvtárból. Hát ez van, pedig ők a te szinted, nem az insta hercegnők. Mármint külsőre, mert belsőre soha a kutya nem állna szóba veled, de az meg már tényleg totál a te hibád.
2020. okt. 21. 13:54
 25/31 anonim ***** válasza:
26%

nálam 2 véglete van. Jah, utálom, hogy minden nőnek lassan hatalmas igényei vannak és elég 1-1 dolog, ami neki nem tetszik és megy a kövi pasira.

A másik, hogy ezzel csak magát szűri, mert nekem ilyen nőre nincs szükségem.

2020. okt. 21. 13:56
 26/31 anonim ***** válasza:
46%

Már nem hátráltat..

Nem is vágyom nagyon senkire, de el sem zárkózom azért.

Viszont az alapvető dolgokon túl, semmilyen elvárást nem támasztok, és ugyanezt nézem én is. Ha megvan benne az a plusz, azt érezni lehet.

Ha nem arra kíváncsi, hogy ki és milyen vagyok hanem arra, hogy megfelelek e az ő rózsaszín képzeletének, akkor már régen rossz.

Az ismerkedés csak vizsgáztatás lesz nem több.

Itt bukik meg a legtöbb kapcsolat, mert olyan emberrel vannak együtt akit nem is ismernek igazán, aztán jön a pofára esés..

Szóval engem nem gátol, hogy manapság mi az elvárás.

Én abban hiszek, hogy egyszer valahol úgyis találkozok valakivel, aki hasonló módon gondolja mindezt, és nem a sablon alapján él.

2020. okt. 21. 17:39
 27/31 A kérdező kommentje:
De szüksége lenne mindenkinek egy társra. Aki megfelel kívülről-belülről. Ezt így nem lehet csinálni, hogy évekig az ember egyedül van.
2020. okt. 21. 17:48
 28/31 anonim ***** válasza:
87%

Ha szeretnél egy társat, akkor olyan emberré fejleszted magad, akivel az emberek szeretnének együtt lenni.

Senkitől nem várható el, hogy csak azért is összejöjjön veled. A párkapcsolat nem jog.

2020. okt. 21. 17:51
 29/31 A kérdező kommentje:
Ne a joggal gyere már állandóan. Ember, hát az sem a jog része, hogy elkorcsosultak a nők és a pénz alapján választanak. De mégis így van.
2020. okt. 21. 18:05
 30/31 anonim ***** válasza:
84%
Tulajdonképpen mit is akarsz elérni a kérdéseiddel?
2020. okt. 21. 18:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!