Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsö randin mit lehet csinalni azon kivül hogy nézzük egymàst es beszélgetünk?
Randira hivnak.
Találkoztam egy sràccal es joformán nem tudtam vele mit kezdeni.
Birtam egy darabig ezt a formàlis tarsalgàst (netröl elsö masodik x-edik randik), hogy ki kicsoda mik a tervei tetszünk e egymásnak, miröl hogyan gondolkodunk etc, de en nem birom valahogy ezeket az utcan sétálos, vagy "kényszerüditözös" randikat. A legutobbirol már "elmenekültem".
Tetszik nagyon a srác pedig hiv ujra es hiv más is akivel már joideje chatelünk es ö is tetszik.
De valahogy bennem kezd kialakulni egy viszolygàs már az ilyen randiktol. :(
Nincs ötletem. A srácok ilyen szinten sem strapálják magukat. Ràm dobjàk mondjam mit szeretnék ö benne van.
De most hivjam en el öt (csak most mondok vmit pl.:)moziba? Vagy most ezt hogy?
En "szórakoztassam"öket? Teremtsem meg a randi izgalmàt, ök meg majd baktatnak utanam?
Komoly ezert huzom most a találkozokat mert nem akarok beülni "tárgyalni"sehova, es az utcàn sem léderelni.
1, jót fog tenni a srácnak, ha úgy mész oda alapból hogy lóf@sz kedved sincs az egészhez, és bámulhatja az unott fejedet, lehet hogy tetszik neked, de így azt fogja hinni, hogy vele van a baj, nem azzal, hogy ipari mennyiségben nyomod a randikat és így már minden unalmas neked
2, valaki írta, hogy a programok drágák, ilyen belépő, olyan belépő, kis kaja, kis ital stb. 3-4 randin keresztül húzod az agyát, tegyük fel hogy jólnevelt és bevállalja, hogy fizeti a részedet, így könnyen összejön 15-20 ezer forint költség amiért kb semmit nem kap cserébe, ennyiért jobban megéri a rosszlányokról randit szervezni, sokkal fullosabb csajokkal, mint te vagy, plusz legalább az eljátssza, hogy van kedve a sráchoz
Nem is ipari randi.
Es nem kellene költenie sem.nem a penztöl lesz jo egy randi.
Te sem olvastad a 9.kommentem gondolom.
Amugy "forro droton" vagyunk. Azaz nincs ilyenböl problema hogy utolso pillanat, mert munkabol max nem jobbra megy akkor, hanem balra.
Es en csak annyit kerdeztem, hogy nem jött neki veletlen közbe valami? (Nem mertem lemondani)
Erre irta vissza, hogy de, bocsi ma nem jo.
Igy nekem leesett a kö..
Szoval vele sacc az 5. randi nem jön össze most.
A rosszlanyokrol meg annyit, hogy valaki beèri ugyan olyannal, aki legalabb pénzèrt tud mosolyogni, másnak ennél több kell egy nötöl ill többre képes, többet tud elérni egy nönél.
Nekem lehet nem megy igy netröl idegenekkel ismerkedni. Már nem tudom mit higyjek. De nekem ez nagyon nem jön be ez a "kényszeressèg"/tàrgyalàs.
Amelyik sràc tetszik es találkoztunk, várja hogy mikor jelzek màr, mikor lesz 2.
Es ennyi. Sem egy ötlet, sem egy bók, sem egy sor, csak ül és vàrja mikor "ugorjon".
Hàt most ez sem megy hogy neki irjak.
Es mindezt ugy hogy tetszik.
Kivagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!