Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elsö randin mit lehet csinalni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsö randin mit lehet csinalni azon kivül hogy nézzük egymàst es beszélgetünk?

Figyelt kérdés

Randira hivnak.

Találkoztam egy sràccal es joformán nem tudtam vele mit kezdeni.

Birtam egy darabig ezt a formàlis tarsalgàst (netröl elsö masodik x-edik randik), hogy ki kicsoda mik a tervei tetszünk e egymásnak, miröl hogyan gondolkodunk etc, de en nem birom valahogy ezeket az utcan sétálos, vagy "kényszerüditözös" randikat. A legutobbirol már "elmenekültem".

Tetszik nagyon a srác pedig hiv ujra es hiv más is akivel már joideje chatelünk es ö is tetszik.

De valahogy bennem kezd kialakulni egy viszolygàs már az ilyen randiktol. :(

Nincs ötletem. A srácok ilyen szinten sem strapálják magukat. Ràm dobjàk mondjam mit szeretnék ö benne van.

De most hivjam en el öt (csak most mondok vmit pl.:)moziba? Vagy most ezt hogy?

En "szórakoztassam"öket? Teremtsem meg a randi izgalmàt, ök meg majd baktatnak utanam?

Komoly ezert huzom most a találkozokat mert nem akarok beülni "tárgyalni"sehova, es az utcàn sem léderelni.

#elsö, x-edik unalmas kényszerü randik
2020. okt. 14. 06:40
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Kémia amugy van. Tetszik a sràc. De ez kevés nagyon.
2020. okt. 14. 08:20
 12/34 A kérdező kommentje:

10# te érzed/érted akkor, amit itt probàltam leirni :)

Csak màr ott tartok hogy megijedtem saját magamtol. En tegnap ugy othhagytam egy sràcot, EZ MIATT, aki tetszik, mint a huzat:(

Mintha nem is en irányitottam volna magam hanem ez a "szorongàs" iranyitott volna

2020. okt. 14. 08:25
 13/34 anonim ***** válasza:
62%
Akivel tényleg összeilletek és érdemes majd párkapcsolatot kialakítani, azokkal nem lesz ilyen "szorongós" a randi. Netes ismerkedésben ez benne van. Az állásinterjú típusú randikat én se szeretem, de ezt már ott ki lehet szűrni, ahogy neten elindul a beszélgetés. Ha valaki ott is csak annyit tud írni "Szia, tetszel, megismernélek" az élőben se lesz izgalmasabb. De akivel már online elindul egy érdekesebb, tényleg magától alakuló beszélgetés, ahol a kérdés valódi érdeklődés és nem sablon "mit dolgozol?", ott már a személyes találkozóra valószínűleg lesz kellő téma és sokkal felszabadultabban lehet folytatni és fel se tűnik, hogy kávézóban vagytok, folyóparton sétáltok vagy csak egy padon ücsörögtök.
2020. okt. 14. 08:33
 14/34 A kérdező kommentje:
Szoval akivel szorongok a klisés randi miatt, es menekülök valojàban, hiàba az is, hogy tetszik, és "akarom öt" valahol, nem illünk össze, igy egyszerüen?
2020. okt. 14. 08:40
 15/34 A kérdező kommentje:

Csak nekem már az elég ha erre esélyét látom csak mint pl a kövi sràcnál aki azt irta "majd kitaláljuk".

Bennem már most szorongàs van es nehezemre esik elébe is menni már ennek azaz talàlkozni vele.

Már a lelki szemeim elött van ez a kezfogàsos bemutatkozos találkozàs, meg üljünk be valahova "effekt" es kezdödik elölröl ugyanaz amiröl tegnap elszaladtam

2020. okt. 14. 08:43
 16/34 anonim ***** válasza:
75%
Akkor rendelj egy vibrit a neten és maradj otthon.
2020. okt. 14. 08:45
 17/34 A kérdező kommentje:
16# mert vagy ez vagy az? Ennyire futja a fantaziadbol neked is?
2020. okt. 14. 08:56
 18/34 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon egyszerű, hiába tetszik neked a srác, nincs meg az a bizonyos kémia.

Sőt, továbbmegyek. Lehet, olyannal lesz meg a kémia, aki első látásra nem is tetszett.

Ezeket a srácokat hagyd. Keress tovább!

Ha jól értem, neked fontos, hogy a férfi IS irányítson, legyen határozott, legyen ötlete, na most ezekből a hapsikból ez a tulajdonság hiányzik. Ezért nem akarsz velük találkozni.

2020. okt. 14. 08:58
 19/34 A kérdező kommentje:

Hálás köszönet. Igen pont jol irtad. Nekem fontos a masiktol az iranyitàs határozottsàg, tudatossàg esetleg.

Nem a kémiàval van gond. Abban biztos vagyok. Nem az váltja ki belölem azt, hogy felálljak elköszönjek és lelépjek.az pont ellenkezöleg húzna. Csak a helyzet "kényszeriti" ezt belölem ki.

Es csak az miatt görcsölök rajta, mert tegnap "akaratom ellenére" leléptem es ma találkozni akar egy masik sràc akit kb már 4 szer lemondtam. Ez lenne az ötödik hogy megint odázom vele.

2020. okt. 14. 09:05
 20/34 A kérdező kommentje:
Szoval kemia van. Az huzna a sràc felé. A helyzet meg taszit. Es mindig az utobbi gyöz.
2020. okt. 14. 09:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!