Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsö randin mit lehet csinalni azon kivül hogy nézzük egymàst es beszélgetünk?
Randira hivnak.
Találkoztam egy sràccal es joformán nem tudtam vele mit kezdeni.
Birtam egy darabig ezt a formàlis tarsalgàst (netröl elsö masodik x-edik randik), hogy ki kicsoda mik a tervei tetszünk e egymásnak, miröl hogyan gondolkodunk etc, de en nem birom valahogy ezeket az utcan sétálos, vagy "kényszerüditözös" randikat. A legutobbirol már "elmenekültem".
Tetszik nagyon a srác pedig hiv ujra es hiv más is akivel már joideje chatelünk es ö is tetszik.
De valahogy bennem kezd kialakulni egy viszolygàs már az ilyen randiktol. :(
Nincs ötletem. A srácok ilyen szinten sem strapálják magukat. Ràm dobjàk mondjam mit szeretnék ö benne van.
De most hivjam en el öt (csak most mondok vmit pl.:)moziba? Vagy most ezt hogy?
En "szórakoztassam"öket? Teremtsem meg a randi izgalmàt, ök meg majd baktatnak utanam?
Komoly ezert huzom most a találkozokat mert nem akarok beülni "tárgyalni"sehova, es az utcàn sem léderelni.
9 és 10.
Teljesen más minigolfozni vagy mozizni. A moziban nem fogod megismerni a másikat, viszont minigolfozás közben tudsz beszélgetni stb.
Tisztában kell lenni, hogy neten ismerkedni, ősszel/télen ismeredni, covid alatt ismerkedni nem ugyanaz, mint ismerős-ismerős ismerősével stbstbstb
Most írtad, hogy az exedtől kérdezett és hogy az ő baráti köréből van a srác stb. Egy netes ismeretség egyáltalán nem tudja ezt megtenni. Nincsenek elősztorik, nem fog random egy barátnődre ráírni (elég ijesztő is lenne).
Plusz most ősszel, ebben az időben azért nem egyszerű programokat tervezni. Pl, ha ő szeret horgászni, 10 fokos szélben nem fog csücsültetni a tóparton.. meg hiába vinne el a kedvenc kiállítására, maszkban első randinak nem ugyanaz. Meg ki tudja, lehet, a covid miatt nem is tud olyan helyre vinni, ahová szeretne, mert pl. a kedvenc táncolós helye bezárt stb...
Plusz azt is látnod kell, hogy nem tudja, hogy mi lesz a végeredménye ennek az egésznek, hiszen nem ismer. Ha minden lányt fullos elsőrandira vinne, az elég drága lenne. Ugyanúgy, ahogy Te elvárod, hogy ne csak kullogjon melletted, és ne csak te adj bele mindent, ő is elvárhatja. Közösen kell akarnotok a dolgod.
N
Belegondolva, nem mondom le, kibirom, lehet ö is tetszeni fog.
Már magamban nem bizom. 99,99% hogy szintén lelépek ugyanez miatt.
Ez a baj a mai fiatalokkal, mondom úgy, hogy én is az vagyok. Beszélgetésből alakulnak a dolgok...miért kell ettől ennyire tartani? Jó első talin a beülünk valahová és úgy beszélünk azt én sem szeretem, én inkább sétálós, parkos helyekre megyek először. Utána 2. randin lehet már beülős hely is. Közös program is jó ötlet, de olyan esetben meg nem mindig van beszélgetés, és úgy nehezebb közelebb kerülni a másikhoz.
F
Nem lehet, hogy az a gond, hogy az utóbbi időben túl sok randid volt? Heti 2x pl. egy-egy órát beszélgetni ismeretlenekkel elég fárasztó, főleg ha még chat-en is beszélgetsz több sráccal közben.
Érdemes lehet kevesebb randira járni és csak akkor találkozni, ha úgy érzed megint van kedved valakivel előről kezdeni az ismerkedést. Attól, hogy te már voltál öt randin az utóbbi időben, még az új sráccal nem találkoztál, nem nézhet ki az első randi úgy, mint az ötödik, bármennyire is szeretnél már párkapcsolatban lenni.
Nem sürün talàlkozom.de nekem a fél évvel ezelltti randi is ugy él bennem mintha ma lett volna.emlékszem azt sem tudtam hova bujjak hogy ne lásson meg ismerös mert kiderült máshogyan nezett ki mint a képen es én égtem helyette.
Annyival már jobb volt a tegnapi hogy tetszett is a sràc
Van kb 1 oràm átgondolni a mostanit hogy lemondjam e inkabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!