Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy kellene kinéznem/csinálno...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kellene kinéznem/csinálnom, hogy egy átlagnál szebb csaj lelki szemetesládája lehessek friend-zone-ban?

Figyelt kérdés
Annyira reménytelen vagyok a társkeresésben, hogy inkább ráhajtanék a friend-zone státuszra így legalább lenne nő az életemben, mert még az is óriási lelki pluszt tud adni, ha beszélgethetek velük (természetesen a dekoratívabbakkal jobban érzem magamat). Mint ahogy a buszozás is ezerszer jobb a gyaloglásnál, ha már nincs pénzed kocsira. Az sem érdekelne, ha lelki szemetesláda lennék, sőt... Abban bízok, hogy így nagyobb esélyem lenne egy csaj társaságát megkapni. De hogy tudnám ezt kivitelezni/elérni. Ebben az esetben mennyire számít a külső? Segítségképpen: alacsony, sovány, de helyes fiú vagyok (aki nyíltan igazolja a lakhelyét/kilétét annak képet is küldök). Gondolom ez nem éppen előnyös még barátságra sem, mert a pasikkal ellentétben a csajbarátok szerintem sokkal külső orientáltabbak. Vagyis kell a férfias megjelenés, hogy meglegyen a szimpátia.

2018. máj. 13. 13:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez miért kell szép csaj?

Nem véletlen nincs neked senkid...

2018. máj. 13. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Így van. Minek ehhez, hogy szép legyen? Lelki szemetesládája a szomszéd 85 éves Manyi néninek is lehetsz.

Azért nincs senkid, mert egy felszínes senki vagy.

2018. máj. 13. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnállak! Én sok szép csaj barátja lehetnék, de lesz*rom õket.

Szerintem ehhez a nagy “célhoz” alapból szociális érzék kéne, van egy olyan érzésem, hogy emberfiával nem tudsz barátkozni, kapcsolatokat kialakítani. Leírtad a külsõd, de a személyiségedrõl egy szót sem említettél. Egy barátság esetén az mindenképp fontosabb, mint a külsõ.

Ha szerencséd van, akkor kifogsz egy olyan nõcskét, aki elõszeretettel szeret rajongó idiótákat kihasználni és így majd örömödet lelheted abban, ha kihasznál téged.

Sok nõnek nem hiányzik az, hogy te legyél a szemetes ládája, normális barátságokat szeretnek kialakítani, ami kölcsönös szimpátián és tiszteleten alapul.

2018. máj. 13. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Ennyi eletkeptelent. Egy szemetesladanal nincs rosszabb :D
2018. máj. 13. 15:22
 5/5 A kérdező kommentje:
#1, #2: Vajon mi a fenének kell ehhez szépnek lennie? Hát azért, mert a görbe, ragyás 85 éves Marika néni semmilyen téren nem érdekel, ahogy panaszkodik, de a 21 éves, formás, csinos, babaarcú Laurát már szívesen meghallgatnám, ahogy a gondjait elmondja. Tök mindegy, hogy benne közben minimális vonzalom sincs irántam, de már csak a látvány miatt is megéri és én is elmondhatom, hogy egy szép lány legalább valamire érdemesnek tart.
2018. máj. 13. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!