Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsö randin mit lehet csinalni azon kivül hogy nézzük egymàst es beszélgetünk?
Randira hivnak.
Találkoztam egy sràccal es joformán nem tudtam vele mit kezdeni.
Birtam egy darabig ezt a formàlis tarsalgàst (netröl elsö masodik x-edik randik), hogy ki kicsoda mik a tervei tetszünk e egymásnak, miröl hogyan gondolkodunk etc, de en nem birom valahogy ezeket az utcan sétálos, vagy "kényszerüditözös" randikat. A legutobbirol már "elmenekültem".
Tetszik nagyon a srác pedig hiv ujra es hiv más is akivel már joideje chatelünk es ö is tetszik.
De valahogy bennem kezd kialakulni egy viszolygàs már az ilyen randiktol. :(
Nincs ötletem. A srácok ilyen szinten sem strapálják magukat. Ràm dobjàk mondjam mit szeretnék ö benne van.
De most hivjam en el öt (csak most mondok vmit pl.:)moziba? Vagy most ezt hogy?
En "szórakoztassam"öket? Teremtsem meg a randi izgalmàt, ök meg majd baktatnak utanam?
Komoly ezert huzom most a találkozokat mert nem akarok beülni "tárgyalni"sehova, es az utcàn sem léderelni.
Pedig az a normális, ha első pár randi erről szól. Jó esetben szórakoztató a társasága, élvezed a beszélgetést, és érdekel, amit mond. Akivel nem tudok így beszélgetni, azzal nincs több randi.
A mozi és egyéb programok nem jók, mert nem a pasit ismered meg. Ha a film jó, akkor jól érzed magad, legközelebb másik program, akkor is, és ilyenkor van az, hogy x hónap után kezdesz el vakarózni, hogy valami nem stimmel, nem is illetek össze, de nem tudsz szakítani, mert szereted, viszont elég egy esős délután a lakásban, és össze is vesztek.
Akikkel randizom micel netesek igy félig meddig idegenek.
En nem tudom magam ugy erezni mintha egy haverral/kollegaval/oszttarssal randiznék.
Ott van elöttem egy x. Ö egy x.
Es mindig azt hiszem majd alakul ez magátol. De a 2.randi is ilyen amig én nem viszek bele többet. De en nem tudok többet nyujtani mint egy x-nek.
Szerintem nincs meg a kémia.
Az első randim 8 órás volt és egyszerűen nem akart véget érni, alig bírtunk elbúcsúzni aznapra.
Annyira rossz, mikor ilyen döcögős. Volt már ilyen is, nem volt 3.
Értelek, de akkor, ha nem beszélgettek, hogy szeretnéd megismerni x-t?
Egy mozis randi, ahol nem beszéltek egyaltalán, mert a filmet nézitek az mivel jobb, mint sütizős randi?
Amúgy nyugodtan elhívhatod Te is olyan programra, ami neked tetszik. Nem kell arra várni mindig, hogy majd a pasi megoldja. Neki is pontosan ugyanannyira idegen vagy, mint ő neked. Korábbi tapasztalataiból illetve abból, amiket ő szeret, hallott, hogy jó hely/program tud építkezni. Ezért is kérdezi meg tőled, hogy tetszik-e a program, jó lesz-e. Ha igent mondasz rá, de amúgy tudod, hogy nem szereted a helyet, vagy a programot magadra vess. Ha nem tetszik, amit javasol, dobj be valamit.
De őszintén, nekem kicsit úgy tűnik most, hogy neked semmi se lenne jó.
N
De ha en ötletelek es beavatom az életembe, "elviszem helyekre", ö pedig "kullog"utanam, közben en meg sem ismerem az ö életét, nekem az olyan egyoldalu amugy is. Nem élmény.
Visszaemlékezve, akivel kapcsolatom lett, ill az elsö olyan randikra, amiböl szerelem lett, az egyik sem ilyen volt, de közel sem ilyen.
Pl exemmel ugy jöttem össze:
Hogy egy masik sraccal szakitottunk. Elég zürös ejszakànk volt közben haverok partyk is stb. Aztan otthagytam es autouton stoppoltam. Felvett 2 srac.(utolag kiderült az exem ismerösei, engem is ismernek) Abbol az egyik rámszállt, haza sem akart vinni(közben reggel/màsnap lett), hanem tópartozni a haverokkal es velem. Ki is vitt de nem voltam benne a dologban.
Aztan nagynehezen elváltunk, le tudtam lépni, onnanstol keresett, hivott, az exemmel is beszélt, közben en elköltöztem meg vissza, de egy idö mulva beadtam a derekam, elmentünk nyari este úszni, piknikelni, tanitott vezetni is, lőni is, gombát szedtünk egy erdöben, rengeteget nevettünk, nem hasznàlta ki a helyzeteket,egyböl a haveri körben is voltam, stb.
Es kb már hatalmas szerelem volt az elsö olyan éjszakànkon. Mondhatnàm az volt a hab a tortàn.
Most ezt csak érzékeltetésképpen irom, hogy szoval most mindezek és az életemben hasonlo sztorik utàn a netröl ezek az üditözös randik, valahogy nekem nem is tudom.
Amikor irt ma is a srác arra, hogy kerdeztem hogy van e ötlete, hogy most találkozunk és utàna? Azt felelte "majd kitaláljuk."
Most elkepzelem megint, amit fentebb irtam, hogy nézzük egymast es beszélgetünk..hàt
Szorongásaim vannak. Tuti megint azt fogom nézni mikor léphetek már le :( söt. Inkabb le is mondom ma is szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!